Žan Serčič - Vstopnice

Žan Serčič

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

ŽAN SERČIČ, koncert z bendom V Dvorec Rakičan pri Murski Soboti prihaja trenutno najbolj zaželeni med slovenskimi glasbenimi zvezdami! Prihaja na petek 13. in to ravno na njegov ROJSTNI DAN!

Pridi in proslavi z nami tudi ti!

Opis izvajalca: Ustvarjalec tega trenutka. To je najboljši opis trenutne pozicije Žana Serčiča na domači glasbeni sceni. Čutna balada 'Zadnja noč', je že skoraj mesec dni najbolj vroča slovenska pesem na YouTubu. Mojster romantike pa je najboljši v živo.

Vsestranski pevec, glasbenik, avtor in producent navdušuje z modernim pop zvokom. Po dveh svojih ploščah je je koproduciral 4 pesmi na aktualnem albumu Jana Plestenjaka 'V naju še verjamem', v finale Eme je popeljal Anabel s pesmijo 'Tendency' in Stelo Sofio s skladbo 'Tu in zdaj', podpisuje aktualne skladbe De Liri ('Visoko'), Eve Boto ('Misliš na njo') Brez kril ('Bepop'), z Anabel sta posnel odličen duet 'Rada', z Dagijem, ki igra tudi v njegovem bendu, 'Tebe ne dam', z Emkejem 'Nisva kul', ne pozabimo na njegove hite 'Čudeži' in 'Snežinki', 'Letim' ... in odlično sprejet avtorski album 'Iz moje sobe'.

Žan Serčič se je v desetletju iz malega fanta s kitaro razvil v enega naših najbolj cenjenih glasbenih ustvarjalcev in karizmatičnega pevca, ki je na poti na največje glasbene odre. Še prej pa ga ujemite v Dvorcu Rakičan, najbolj priljubljenem zbirališču mladih in mladih po srcu v Murski Soboti!