zalagasper - Vstopnice ©

zalagasper

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

zalagasper 


predstavitev prvenca


27. 2. 2020 ob 20.00 / Katedrala


 


Pop elektro dvojec zalagasper se po odlično sprejetem nastopu na septembrskem Šiška Open pred Kinom Šiška konec februarja vračata s samostojnim koncertom, na katerem bosta predstavila težko pričakovani prvenec 4, ki izide 14. februarja.


zalagasper, elektro pop dvojec, ki ga sestavljata pevka Zala Kralj in multiinštrumentalist Gašper Šantl, sta se širši javnosti prvič predstavila z uspešnico “Valovi”, ki je obveljala za domačo skladbo predlanskega leta – to je potrdil tudi prejem glasbene nagrade zlata piščal. Njegov pretanjen, čuten elektronski pop in njen očarljivo zasanjan glas, ki ga je Mladina primerjala z “ameriško ikono dream popa Hope Sandoval“, sta pač kot narejena drug za drugega. Od izida skladbe “Valovi” sta napisala še uspešnice “Baloni”, “S teboi” in “Sebi”, ki je mlada ustvarjalca popeljala čez peščene plaže Tel Aviva, kjer sta nas zastopala na letošnjem izboru za pesem Evrovizije. 


V Kinu Šiška sta nastopila kot predskupina britanski indie glasbenici Laurel, vmes obiskala Moscow Music Week in Waves Vienna, bila povabljena k nastopu na velikem slavju ob deseti obletnici Kina Šiška na Šiška Open, še pred samostojnim koncertom v Katedrali pa bosta obiskala Eurosonic Noordeslag na Nizozemskem. Njun prvenec bo izšel 14. februarja, ki ga bosta premierno predstavila v veliki dvorani Kina Šiška.