WINTER DAYS OF METAL  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodkaPRVA EDICIJA ZIMSKEGA METAL FESTIVALA WINTER DAYS OF METAL V BOHINJSKI BISTRICI!Po več letih ustvarjanja enega od naših najbolj prepoznavnih poletnih festivalov, MetalDays, izkušena ekipa poletnih metalskih počitnic piše novo zgodbo: zgodbo zimskega metal festivala Winter Days of Metal! Festivalska noviteta na naših tleh bo potekala med 19. in 25. marcem 2017 v Bohinjski Bistrici. Ekipa, ki je že večkrat dokazala, da se z dobrim konceptom in kvalitetno izvedbo lahko doseže marsikaj, tokrat pripravlja pravi zimski metal odklop z vidnejšimi imeni metal glasbe: že napovedanim Destruction, Flotsam & Jetsam, Taake, Belphegor, Shining, Draconian, Holy Moses, Disharmonic Orchestra in drugim se bodo pridružili še glasni in težki Malignant Tumour, Serious Black, Trash Talk, Youth Man, Tomcat in Minotauro.


 


V objemu prelestne narave Bohinjske doline, pod najvišjo slovensko goro, v bližini Bohinjskega jezera se nahaja Bohinjska Bistrica, od letos dalje zimsko pribežališče za ljubitelje metal glasbe iz vsega sveta. Večerni koncerti bodo potekali v tamkajšnji dvorani Danica – obeta se pet hrupnih in glasnih večerov, pet noči headbanganja, moshanja in druženja z (drugimi) ljubitelji najtežje glasbene zvrsti na svetu.NA VOLJO DNEVNE VSTOPNICE, WINTER DAYS OF METAL PONUJA TUDI FESTIVALSKO VSTOPNICO (5 KONCERTNIH VEČEROV) IN ALL INCLUSIVE POČITNIŠKE PAKETE 
Z vašo najljubšo glasbo boste na festivalu Winter Days of Metal lahko združili raznolike zimske aktivnosti – spuščanje po naravnem snegu smučišča Vogel ali dnevni počitek v Vodnem parku Bohinj. Izbira je vaša – pakete z nastanitvijo si lahko zagotovite glede na vaše želje.
 
Zakaj bi na festivalih uživali samo poleti? Uživajte v jasnih zimskih dneh in dolgih, temnih zimskih nočeh z vašo najljubšo glasbo na festivalu Winter Days of Metal!RAZPORED NASTOPAJOČIH PO DNEVIH:PONEDELJEK, 20.3.2017:
SHINING, SERIOUS BLACK, MALIGNANT TUMOUR, TOMCAT, TOTAL ANNIHILATION


 


TOREK, 21.3.2017
BELPHEGOR, DISHARMONIC ORCHESTRA, TRASH TALK, YOUTH MAN, LAYMENTSREDA, 22.3.2017
DESTRUCTION, HOLY MOSES, METALSTEEL, MINOTAURO, MIST


 


ČETRTEK, 23.3.2017
TAAKE, DRACONIAN, DEAD LORD, THE DEVIL, REST IN FEARPETEK,24.3.2017
FLOTSAM&JETSAM, ORDEN OGAN, DEW SCENTED, IZEGRIM, MORANAPosebno obvestilo: Prišlo je do zamenjave v line-upu festivala: zaradi nepredvidljivih razlogov so svoj nastop na festivalu Winter Days of Metal odpovedali Milking The Goat Machine. Namesto njih bodo nastopili Malignant Tumour.


 Povežite se z Winter Days of Metal:
http://www.winterdaysofmetal.com/
https://www.facebook.com/WinterDaysOfMetal/
Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/597629740389080/