WFC 25 - BRAVE 70 - Nakup vstopnic

WFC 25 - BRAVE 70

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

WFC IN BRAVE ZNOVA V LJUBLJANI!

WFC – World Freefight Challenge se 23. aprila 2023 vrača v Ljubljano. Že petindvajseta izvedba WFC bo potekala v partnerstvu z organizacijo BRAVE CF iz Bahrajna, ki se v svetu borilnih veščin trenutno ponaša z največjo rastjo. 

V več kot sedemnajstih letih obstoja je WFC sinonim za borilne športe pri nas in v regiji. Tokrat bodo gledalci v Hali Tivoli pozdravili nekaj najobetavnejših domačih borcev, v kletko pa se bo podalo veliko tudi že uveljavljenih imen, ki navdušujejo pod okriljem WFC in BRAVE. Vse skupaj obeta nove razsežnosti tega priljubljenega športa pri nas. 

V boj se bo še zadnjič podal Marko Drmonjič, ki ga prav za konec kariere čaka najtežji izpit do zdaj. Drmonjič se bo pomeril z izkušenim belgijskim borcem bošnjaških korenin Erkom Junom. Jun je sicer nekdanji mladinski svetovni prvak v bodybuildingu in izjemno prepoznaven obraz MMA scene. V kletko bo stopil tudi eden najperspektivnejših borcev pri nas, evropski amaterski podprvak, Miha Frlic. V Tivoli se vrača tudi WFC prvak v težki kategoriji Luka Podkrajšek. Skupno se bo gledalcem predstavilo dvaindvajset borcev iz kar petnajstih različnih držav. 

Seznam borb obeta enega najzanimivejših dogodkov v zgodovini MMA na slovenskih tleh.

Večer, ki ponuja vrhunski šport in zagotovljeno zabavo, se neizbežno približuje. 

Za več informacij o WFC 25 obiščite uradno spletno stran WFC.SI.