WFC 18: KNOCKOUT  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

WFC 18: »KNOCKOUT«
Yoshiyuki Nakanishi prihaja v Slovenijo!


21. april je rezerviran za edinstveni borilni spektakel, ki bo slovenskim ljubiteljem borilnih veščin postregel s pravo gladiatorsko atmosfero. V Ljubljano namreč prihaja Yoshiyuki Nakanishi, japonski šampion in mojster borilnih veščin, ki se bo na že 18. WFC dogodku pomeril s srbskim borcem, Aleksandrom Radosavljevićem.


WFC 18 nosi naziv »Knockout« z povsem jasnim ciljem – spodbuditi borce k čim bolj atraktivnim borbam, ki bodo še posebej nagrajene. Posebni bonusi bodo podarjeni borcem, ki bodo svoje borbe zaključili z knockoutom.


V Hali Tivoli se bo v nedeljo, 21. aprila s pričetkom ob 19 uri, premierno v tem delu Evrope predstavil sloviti prvak japonske organizacije DEEP v poltežki kategoriji, Yoshiyuki Nakanishi. Večkratni japonski državni prvak v veščini sambo, bo v ring stopil kot WFC debitant, a ima za seboj izjemno uspešno kariero v Aziji ter sodi v elito borcev domovine mešanih borilnih veščin. Na poti na vrhu mu bo stal Srb Aleksandar Radosavljević, stari maček WFC, ki se vrača po krajši odsotnosti. Radosavljević se ne bo predal zlahka, kajti želi si naslov v poltežki kategoriji, tako, da si lahko obetamo resnično intenzivno borbo, ki vas ne bo pustila ravnodušne.


Ena izmed zanimivejših borb na 18. izvedbi WFC bo prav gotovo spopad za naslov v velterski kategoriji. Ukrajinsko-italijanski dvoboj med Mahteenkom in Tessarijem nam bo postregel z novim vladarjem kategorije do 77 kilogramov.


Perspektivni Srb, Bojan Veličković se ponovno vrača v WFC, kjer ima še kopico neporavnanih računov. Tokrat mu bo nasproti stal še en novinec, Italijan Mattia Schiavolin, katerega rezultati v dosedanji karieri obetajo zanimivo borbo.


Domači adut, Bojan Kosednar, se bo v lahki kategoriji pomeril z izzivalcem iz Črne Gore, Vasom Bakočevićem. Borba, ki jo ljubitelji mešanih borilnih veščin že napeto pričakujejo bi se morala odviti že na prejšnjem dogodku, a je bila zaradi poškodbe Kosednarja preložena na WFC 18. Zmagovalec si bo izboril priložnost napada na naslov prvaka v lahki kategoriji, ki ji vlada Poljak Hallmann.


Prav tako bomo imeli priložnosti na delu videti aktualnega prvaka srednje kategorije, Bolgara Svetlozarja Savova, ki je še neporažen v WFC in bo ponovno branil naslov prvaka v Ljubljani.


Gledalci bodo na dogodku lahko videli še druge WFC super zvezdnike, med drugim tudi Bora Bratovža ter Uroša Veličeviča. V vsakem primeru pa bo WFC 18 zagotovo postregel z dih jemajočimi borbami.


Ne zamudite mednarodnega borilnega spektakla kjer vas čaka 10 vrhunskih borb mednarodno priznanih borcev, ki bodo svoje znanje razkazovali bučni Tivolski množici ob tem pa se pustite zabavati prelepim ring dekletom in masivni audio-video produkciji kar WFC dogodke naredi drugačne od ostalih. WFC ni samo borilni spektakel, je izkušnja!


Cenejše vstopnice do 1.4.!!! Zagotovite si svojo vstopnico že v naprej in si rezervirajte mesto med šampioni!


Spremljajte našo spletno stran na www.wfc.si, kjer vas redno informiramo o vseh novostih ter vam ponujamo vpogled v delo in življenje borcev, ki se borijo pod našim okriljem.


WFC® 18: 'KNOCKOUT' spektakel kjer n e smete manjkati!
Nedelja, 21 April 2013 ob 19h
Ljubljana – Hala Tivoli