WERNER Opa! Tour z gosti  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Za ta dogodek vam je na voljo dostavna metoda print@home! Opravite nakup preko spleta in si vstopnico natisnite, kar na domačem tiskalniku.


 


VELIKA KONCERTNA TURNEJA po Sloveniji


OPA! Tour z Wernejem in gosti


 


Werner, kralj slovenske zabavne glasbe, ob svoji 25-letnici uspešne pevske kariere pripravlja 15. veliko koncertno turnejo OPA! Tour


 


Werner že 15 let polni največje športne dvorane po Sloveniji in s svojimi koncerti razveseljuje številno publiko vseh generacij. Je preprost človek, dostopen za ljudi in zagotovo je tudi to pripomoglo k njegovi neznanski priljubljenosti. V 25-ih letih njegovega glasbenega ustvarjanja se je na njegovih koncertih zvrstilo preko 500.000 obiskovalcev, njegovi koncerti pa so vedno razprodani.


 


Izdal je kar 18 CD plošč in jih prodal v skupni nakladi preko 1.000.000. V svoji pevski karieri je nanizal številne uspešnice (Ne gane me, Hej mala opala, Valentinovo, Ure, dnevi, leta tečejo, Opa!, Na kožo pisana in mnoge druge), ob 25. letnici uspešne pevske kariere pa se podaja na 15. veliko koncertno turnejo OPA! Tour.


 


Na turneji mu bodo na odru družbo delali: Džo Maračič Maki s svojo uspešnico Dal´se sjetiš nekad mene, ki se po dolgem času vrača v Slovenijo, Dalibor Brun s svojo uspešnico Nisi ti više crno vino,  ena in edina Klapa Aktual s svojim hitom Ti si mi sve ter posebni gost Davor Borno.


 


Na turneji bo Wernerja spremljal  tudi live band Orange Juice. Prihajajo iz Primorskega konca in so stari med 16 - 18 let. Vsi so šolani glasbeniki in polni pozitivne enrgije, ki še dodatno poživijo dogajanje na odru.


 


Werner bo na turneji OPA! Tour poskrbel za nepozabno zabavo v petih velikih mestih po Sloveniji:


 


12.2.2016 Ljubljana – Hala Tivoli


13.2.2016 Novo mesto – dvorana Leona Štuklja


20.2.2016 Nova Gorica – športna dvorana HIT


18.3.2016 Maribor – dvorna Tabor


19.3.2016 Celje – dvorana Golovec


 


Vsekakor dogodki, ki jih ne smete zamuditi!


 


 


Za več informacij obiščite Opatour.si


Medijski pokrovitelj OPA! Tour je Radio Aktual.
 


Invalidne osebe imajo brezplačen vstop, spremljevalec plača vstopnico.
Otroci do 6. leta starosti ne potrebujejo vstopnice (v primeru, da sedijo v naročju staršev).  


 


Odgovorni organizator prireditve
RADIO GLAS LJUBLJANA, d.o.o., Ljubljana
1260 Ljubljana – Polje