werner_novo - Nakup vstopnic ©

WERNER

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!

WERNER, Ljubljana - PRESTAVLJENO iz 13. 11. 2020 na pomlad 2021.


Sporočamo vam, da je veliki Wernerjev koncert ob 30- letnici ustvarjanja, ki je bil predviden za 13. november 2020 v MD Tivoli, Ljubljana, zaradi aktualnih epidemioloških razmer prestavljen na pomlad 2021.
Nov datum koncerta javimo naknadno.
Organizatorji in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!
Vstopnice za nadomestne termine dogodkov ostanejo v vsakem primeru veljavne za nov termin!
V kolikor se novega termina nikakor ne boste mogli udeležiti, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili od 13. 11. 2020 do 13. 12. 2020 in povrnjena vam bo kupnina.

VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.


 

KRALJ SLOVENSKE ZABAVNE GLASBE

WERNER

Veliki koncert ob 30-letnici glasbenega ustvarjanja

Petek, 13. november 2020, Hala Tivoli

 

V Wernerjevi zgodbi je strasti in epizod za 30 let. Kakšnih je šele teh 30 let, če to srce poje, piše in se skozi glasbo razdaja na slovenskih tleh? 

Lom, bi bil njegov odgovor skozi smeh.

Werner ima to srce, ta smeh in nalezljivo dobro voljo. Po rodu Hrvat je svojo glasbeno pot začel na domačih tleh in osvajal ter osvojil s pesmijo, višino in prijaznostjo. Tak je še danes, ko že leta polni dvorane v Sloveniji, kjer je njegovo "južnjačko srce" našlo dom. 

Tako pestra, dolga in uspešna glasbena pot. Toliko zvestih ljubiteljev njegove glasbe, oboževalk, znank, znancev, prijateljev in uspešnih sodelovanj. Toliko pesmi, koncertov, presenečenj, smeha in tudi solz sreče, da jih je težko zbrati. Spominov za 30 let. In to se praznuje.

Praznovali bomo z novim albumom, na koncertih v Sloveniji in tudi na Hrvaškem.

Werner, kralj slovenske zabavne glasbe, napoveduje praznovanje, fešto, Lom, kot smo naslovili album, ki že navdušuje slovensko in hrvaško občinstvo.