Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

VinoEuro2018 Slovenija – Evropsko prvenstvo vinarjev v nogometu!
Konec maja 2018 bo v Sloveniji potekalo 5. Evropsko prvenstvo vinarjev v nogometu. Na mednarodnem dogodku amaterskega nogometa na »velikem« igrišču z delno prilagojenimi pravili bodo nastopile poleg Slovenije, ki je na zadnjem EP2016 v Meinzu/Nemčiji osvojila 1.mesto in tako postala evropski prvak, še reprezentance Avstrije, Italije, Madžarske, Nemčije, Švice ter v Slovenniji prvič še reprezentanci Češke in Portugalske.
Prvenstvo se bo odvijalo od 29. 5. 2018 – 2 .6 .2018 v Goriških Brdih na stadionu NK Brda, v Mariboru na stadionu NK Železničarja, kjer bosta potekala skupinska dela ter z zaključnimi boji v Beltincih in Murski Soboti.
Polfinalne bodo gostili Beltinci in Bakovci, boje za medalje ter finale pa murskosoboška Fazanerija. V sklopu #VinoEuro2018 Slovenia, kot smo poimenovali prvenstvo, bomo organizirali tudi ekskluzivni mednarodni vinsko-kulinarični festival - VinoEuroFestival, ki bo potekal na dan finala v Murski Soboti - 2.6.2018 med 11.00 in 21.00.
Na njem boste lahko ljubitelji vina in kulinarike poskusili vina vseh gostujočih reprezentanc - več kot 150 vin iz Slovenije, Madžarske, Avstrije, Nemčije, Švice, Italije, Portugalske in Češke ter razvajali svoje brbončice v odlični slovenski kulinariki.
Sledite nam na www.vinoeuro2018.com
Na zdravje!

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

ZDRUŽENJE VINARJEV VRS

Limbuška cesta 64A

2000 Maribor