Veliki pomladni koncert LUKA BASI - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

Koncertno pomlad" nam je na žalost vzel COVID19... mi se ne damo. Ostajamo doma... Moj tradicionalni POMLADNI koncert na koroškem, se bo letos prelevil v JESENSKI KONCERT! Zato je nov datum našega druženja, 18 oktober ob 19h.

Vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov termin ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si. V skrbi za zdravje ljudi, se vsa vračila urejajo po tem, ko se bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje.


Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.Luka basi -  izvajalec, glasbenik, ki je presenetil ne le v sloveniji, pač pa tudi izven naših meja in s svojimi hiti postal eden najbolj priljubljenih glasbenikov tako v sloveniji kot na hrvaškem. Je iz meseca v mesec bolj popularen. O tem pričajo številni nastopi, polna prizorišča kjerkoli nastopi, tisoče množic, ki poje njegove pesmi od začetka do konca.

Lansko leto pa se je prvič zgodil veliki koncert na koroškem v slovenj gradcu, kjer je luka basi skupaj z markom škugorjem razprodal veliko dvorano. Zaradi izjemnega odziva ljudi se je mladi glasbenik odločil, da njegovi koncerti na koroškem postanejo tradicionalni. Veliki koncerti luke basija so nekaj drugačnega, nekaj edinstvenga, nekaj česar ne doživite na prepolnih nastopih s katerimi luka sicer navdušuje po sloveniji. Luka obljublja, da bo vsako leto na koroškem priredil veliki pomladni koncert. Letos se karavana seli v radlje ob dravi. Zagotovite si svojo vstopnico  pravočasno, naj v pomlad na koroškem vstopimo najlepše kot lahko.  Z glasbo.

Luka basi na edinstvenem velikem pomladnem koncertu v radljah ob dravi 18.4.2020 ob 20:00 uri

Ne zamudite njegovih velikih uspešnic v živo: meta, taxi, istrijanko ružo moja, ružo bila, moja, sedam noči, solo,  in druge….