Veliki pomladni koncert LUKA BASI - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

Luka basi -  izvajalec, glasbenik, ki je presenetil ne le v sloveniji, pač pa tudi izven naših meja in s svojimi hiti postal eden najbolj priljubljenih glasbenikov tako v sloveniji kot na hrvaškem. Je iz meseca v mesec bolj popularen. O tem pričajo številni nastopi, polna prizorišča kjerkoli nastopi, tisoče množic, ki poje njegove pesmi od začetka do konca.

Lansko leto pa se je prvič zgodil veliki koncert na koroškem v slovenj gradcu, kjer je luka basi skupaj z markom škugorjem razprodal veliko dvorano. Zaradi izjemnega odziva ljudi se je mladi glasbenik odločil, da njegovi koncerti na koroškem postanejo tradicionalni. Veliki koncerti luke basija so nekaj drugačnega, nekaj edinstvenga, nekaj česar ne doživite na prepolnih nastopih s katerimi luka sicer navdušuje po sloveniji. Luka obljublja, da bo vsako leto na koroškem priredil veliki pomladni koncert. Letos se karavana seli v radlje ob dravi. Zagotovite si svojo vstopnico  pravočasno, naj v pomlad na koroškem vstopimo najlepše kot lahko.  Z glasbo.

Luka basi na edinstvenem velikem pomladnem koncertu v radljah ob dravi 18.4.2020 ob 20:00 uri

Ne zamudite njegovih velikih uspešnic v živo: meta, taxi, istrijanko ružo moja, ružo bila, moja, sedam noči, solo,  in druge….