VEČERNA GLASBENA ČAROVNIJA - Škofja Loka  - Vstopnice

Razpoložljivi datumi

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!


Organizator obvešča, da so dogodki v okviru Večerne glasbene čarovnije prestavljeni na nove termine v letu 2021. Datum koncerta v Celju ostaja nespremenjen.


 


Novi termini:


4. 6. 2021 - Škofja Loka


5. 6. 2021 - Murska Sobota


12. 6. 2021 - Novo mesto


18. 6. 2021 - Koper


19. 6. 2021 - Slovenj Gradec


20. 8. 2020 – Celje – OSTAJA ENAK TERMIN


 


Vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov termin ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si. V skrbi za zdravje ljudi, se vsa vračila urejajo po tem, ko se bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje.
Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.