Večer najlepših dalmatinskih pesmi

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Napovedujemo edinstven in nepozaben Večer najlepših dalmatinskih pesmi, iz Šibenika v Moravske Toplice prihajata Klapa Maslina & KLAPA ROMANSA. ⚓⛵🎼

Klapa Maslina je ena najuspešnejših klap. Prihaja iz Šibenika in že več desetletij osvaja glasbene odre. Njeni člani so bili člani ene najboljših klap vseh časov, klape Šibenik. V sodelovanju z najuspešnejšimi skladatelji, kot so Arsen Dedić, Krste Juras, Joško Banov, Andrej Baša, so poustvarili uspešnice »Maslina je neobrana«, »Dalmatinske oči plave«, »Ostala si ista«, »Da te mogu pismom zvati«, ki je največkrat izvajana klapska pesem in mnoge druge.

Klapa Maslina na nastopih v Sloveniji vedno zapojejo tudi nekaj slovenskih skladb. Tako bo tudi v Moravskih Toplicah zagotovo slišati Avsenikovo Slovenija od kod lepote tvoje in Slakovo V dolini tihi.

Dobrodošli ljubitelji dalmatinske glasbe v soboto, 5. oktobra 2019, v šotoru v Športnem parku Terme 3000 v Moravskih Toplicah, kjer boste dalmatinskim ritmom lahko prisluhnili od 19. ure zvečer in vse tja do 2. ure zjutraj.

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

TIC MORAVSKE TOPLICE

Kranjčeva ulica 3

9226 Moravske Toplice