Veče sa Dinjom  - Vstopnice

večesadinjom - Nakup vstopnic ©

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

PREDSTAVA JE V CELOTI V SRBSKEM JEZIKU. Po razprodanih nastopih v Frankfurtu, na Dunaju, v Dubrovniku in Beogradu, Sandra Siladjev - Dinja, 18.4.2019 ob 20:00, končno tudi pri nas. Če ste jo do sedaj lahko spremljali samo preko Youtuba, Instagrama in Facebooka jo imate sedaj možnost spoznati v živo!


Kdo je Sandra Siladjev?


Večina jo je spoznala kot Internet senzacijo, vendar je ona več kot le to. Sandra je oseba, ki ne sprejema kompromisov, zato je vso njeno delo zgrajeno na uporništvu. Nekateri moški pravijo, da se ukvarja z „ženskimi“ temami, nekatere ženske, pa pravijo, da je preveč na „moški“ strani. Vsekakor, tisti, ki pa jo razumejo vedo, da prav vse njene teme nasprotujejo delitvam. Od začetka leta 2017 Sandra sodeluje z organizacijo Standup.rs.


Kaj je „Dinja“?


„Dinja“ je ideja, da gledališče ni stavba, temveč koncept, ideja, ki jo je Sandra utelesila na svojem YouTube kanalu. Kasneje je vsa ta sporočila prinesla tudi na oder.


„Dinja“ so čudni liki, marginalci,  outsiderji, bizarne situacije in ostale trivialnosti.


„Dinja“ je sklop različnih likov, ki skozi osebno laž govorijo splošno resnico in s tem razkrivajo to, kar želi Sandra sporočiti v stand upu: „Vse je laž, razen resnice.“


„Dinja“ je bil na začetku digitalni performans, ki je potem pripeljal Sandro na oder in je postala stand up komičarka.


Sandra Siladjev je igralka po izobrazbi, stand up komičarka po iskrenosti in aktivistka po srcu.“


 


 


Odgovorni organizator prireditve:


Zavod za kulturo Maribor


Ul. Lizike Jančar 1


2000 Maribor