VAZZ Live @ Cvetličarna

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

VAZZ live + PTČ @ Cvetličarna 1. 12. ob 21:00 Po razprodanem koncertu v veliki dvorani Kina Šiška, vabljeni na reprizo Kodeksa v Cvetko!

Eden najvidnejših domačih reperjev nove generacije VAZZ bo s svojim razširjenim bendom poskrbel za nepozaben večer! Oder bo zanj ogrel outsiderski reperski dvojec PTČ.

S hitrim in kvalitetnim razvojem glasbene produkcije in suverenega tekstopisja, ki zadiha v originalni vsebini, se Mark Jacob Cavazza oz. Vazz nedvomno uvršča med vodilne obraze nove reperske generacije na slovenski sceni. VAZZ - Kaktus: https://youtu.be/hUyVvpEItXY V začetku maja 2022 je digitalno in na CD-ju izdal tretjo ploščo Kodeks, ki nosi čist izraz, izpiljene ideje in pogled v njegov svet resničnosti. Dolgometražec nosi 12 komadov in je plod 22-letnega uma, ki izraža kritiko nad malomarnostjo v poeziji, cenzuro umetnosti, politično držo, neizvirnostjo. Mark se hkrati razgalja poslušalcem: "vse kar je takrat vrelo, me motilo sem predvsem intuitivno strnil v - na videz kaotično - celoto. Album nosi ostre besede in se hkrati spotika ob problematike generičnosti, ki se vsakodnevno poskušajo vriniti v glasbo in občo umetnost. Kodeks stremi k poglobljeni vrednosti besedil in produkcije, ki skupaj mejita na živo zvočno sliko ter koncept osebnosti." KODEKS CD: https://vazz.bandcamp.com/album/kodeks Več: https://vazz.si/ Outsiderski ljubljanski reperski dvojec PTČ, ki je spletno kilometrino nabiral tudi s sodelovanji z Vazzom, bo nastopil v živo s svojim bendom. Fanta obljubljata odštekane rime in nagajive basovske beate, njuni komadi pa variirajo od mogočnih klubskih pokalic do abstraktnih glasbenih izrazov. PTČ je vse, kar je, tko pač je.

PTČ feat VAZZ - Papagaj: