VALENTINOV VELENJE UNDERGROUND  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

Valentinovo, praznik zaljubljenih, ste zagotovo doživeli že na mnoge različne načine. Si lahko predstavljate, da ga tokrat v družbi vam drage osebe preživite kar 160 metrov pod zemljo?

Vabimo vaju na pobeg v podzemno kraljestvo, kjer bosta del neponovljive romantične zgodbe.

Presenetite ljubljeno osebo z vabilom na 5* doživetje, Velenje Undeground.

:::: KRATEK OPIS DOŽIVETJA ::::

V Muzeju premogovništva Slovenije vas čaka vodič, ki vas opremi z lučko in s čelado. Po skoku čez kožo, knapovskem pozdravu iz kuhinje in rudarskem pozdravu Srečno se z najstarejšim dvigalom v Sloveniji spustite v rudniški rov na eni od najdebelejših plasti premoga na svetu. Ogledate si najatraktivnejše lokacije podzemlja, ki na presenetljiv način pripovedujejo zgodbo o rudarjenju.

Vstopite v najglobljo jedilnico v Evropi, urejeno kar 160 m pod zemeljskim površjem. Tu vas natakarji in vrhunski chefi razvajajo z izvirnimi jedmi, ki so jih navdihnile lokalne sestavine in rudarska tradicija. Štajgerjevo južno spremljajo izbrana vina in glasbena animacija.

Po kulinaričnem doživetju vas čaka razburljiva vožnja s podzemnim vlakom, vrnitev na površje z dvigalom in vstop v rudarsko črno garderobo. Kozarec presenečenja spremlja pogovor o vtisih, spominek presenečenja pa vas obogati, da se doživetja spominjate še z drugimi ljudmi.

Doživetje vključuje: ogled Muzeja premogovništva Slovenije z licenciranim vodnikom, izposojo čelade in toplih oblačil, pijačo dobrodošlice in knapovski pozdrav iz kuhinje, spust z dvigalom in ogled najbolj atraktivnih podzemnih rudniških lokacij, glasbeni nastop, 4-hodno ''Štajgerjevo južno'' z vinsko spremljavo in glasbo, vožnjo s podzemnim vlakom, kozarec pijače in spominek presenečenja.