uroš & primož 2021 - Vstopnice

UROŠ PERIĆ & PRIMOŽ GRAŠIČ

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Zaradi bolezni moramo žal odpovedati koncert JANEZ BONČINA BENČ / Glasbeni večeri pod grajsko lipo . Janezu želimo čimprejšnje okrevanje in upamo da se kmalu vidimo na odrih. Ljubitelji glasbe ne boste ostalih praznih rok, nastopila bosta Uroš Perič in Primož Grašič. Vstopnice lahko obdržite za nov koncert ali pa v roku 7 dni, do vključno 26.7.2021 vstopnice lahko vrnete na prodajno mesto nakupa. Lastniki vstopnic kupljenih preko spleta, pošljite številko vašega nakupa na info@eventim.si in prejeli boste nadaljnja navodila Eventim SI


Obeta se nam vrhunski glasbenih večer dveh svetovno priznanih glasbenikov.


UROŠ PERIČ

Izvrsten in edinstven glasbenik, pianist, aranžer, tekstopisec, umetnik v polnem pomenu besede, slovi kot izjemen vokalist in interpret pesmi iz zlate dobe bluesa, jazza in soula. Poleg uspehov doma, je eden redkih slovenskih glasbenikov, ki uspehe kuje tudi v tujini. Svetovni glasbeni kritiki mu priznavajo, da je eden redkih belcev, ki premore vokal, stil in dušo črnskih glasbenikov. Med glasbeniki svetovnega formata je v njegovem ustvarjanju pustil največji pečat Ray Charles, pa tudi Nat King Cole, Aretha Franklin, Billie Holliday, Dinah Washington, Otis Redding, Quincy Jones in številni drugi velikani bluesa, soula in jazza. Občinstvu po svetu Uroš ostaja v trajnem spominu zaradi njegovega presunljivega talenta, karizme, dobrosrčnosti in širokega nasmeha.


PRIMOŽ GRAŠIČ

Primož Grašič je slovenski jazz kitarist. Sodeloval je pri številnih zasedbah: Big Band RTV Slovenija, B. P. All Stars Band, Greentown Jazz Band, Primož Grašič Trio, Mike Sponza Kakanic Blues Band, Grašič-Ugrin Quintet, Boško Petrović Trio, Revijski orkester RTV Slovenija, . Od leta 1998 je polnopravni član Big Banda RTV Slovenija. Kot studijski glasbenik je sodeloval na več kot 200 albumih. Leta 1997 je prejel Zlatega petelina za jazz izvajalca in Zlatega petelina za jazz album.[2] V svoji karieri je sodeloval s številnimi znanimi jazzovskimi glasbeniki. Leta 2004 je ustanovil Jazz Kamp Kranj, ki poteka še danes.


Za obisk dogodka velja PCT pogoj. Ob vstopu na prireditveni prostor morate imeti:

● potrdilo o prebolelosti ali

● potrdilo o cepljenosti ali

● negativni rezultat testa, ki ni starejši od 48 ur.

Nočitev v Mestni občini Kranj vam prinaša 10% popust pri nakupu vstopnice za ta dogodek. Za koriščenje ugodnosti pošljite mail na info@visitkranj.si, napišite, da prosite za kodo za popust in pripnite potrdilo o plačilu nastanitve (hotela, apartmaja, sobe,…). V povratnem e-sporočilu prejmete kodo za popust, ki jo vnesete v Eventim.