Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Prihaja dan, ko bomo naše mesto ponovno postavili na zemljevid elektronske glasbe.

V goste smo povabili največjega slovenskega ambasadorja elektronske glasbe v svetu, velikana v vseh pogledih. Po 4 letih se v mesto ob Dravi vrača nihče drug kot legendarni UMEK.

UMEK v svetu predstavlja sopomenko dovršenosti in kvaliteti v house & techno slovarju napisanemu v globalnem jeziku, ki ga razume čisto vsak. Kljub temu, da ga ni potrebno posebej predstavljati, naj omenimo njegove številne produkcijske izdaje pri največjih svetovnih založbah, kot so Toolroom, Great Stuff, Armada, 1605,...
Ljubitelji prave elektronike ne ostajajo ravnodušni niti ob njegovih referencah, ki se tičejo njegovih nastopov. Od zibelke Ibize, preko najboljših festivalov (Tomorrowland, Pacha festival v Amsterdamu, EDC v Las Vegasu, Ultra Miami, Ultra Europe, ADE...), ter vse do legendarnih klubov širom Evrope in sveta.

Dogodek se bo odvil na prostoru, ki bo prav za ta dogodek posebej prirejen v magičen ambient, kjer bo odlično atmosfero in uverturo v nepozabno noč, čutiti že ob vstopu. Poskrbljeno bo domala za vsak detajl, vrhunsko ozvočenje, scensko razsvetljavo, nepozaben ambient in klubsko izkušnjo. Dogodek se bo odvil v enem najlepših prireditvenih prostorov v regiji, v mariborskem univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja/UŠC Maribor (Koroška cesta 130, Maribor). 

Velikanu bodo ob bok stopili slovenski techno in house matadorji in skupaj z nami ustvarili zgodbo o kateri se bo gotovo še dolgo govorilo. To bo namreč prvi UMEK-ov nastop na Slovenskem v prihajajočem letu in prvi v Mariboru po 4 letih.

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve

Zavod CIMET, Maribor

Pekrska cesta 6

2000 Maribor

 

Oglas, promocija, partnerji