UMEK RESTART LJ 2021 - Vstopnice

Umek  - Vstopnice

NAPREDNO ISKANJE

Podrobnosti dogodka

UMEK – OPEN AIR / LJUBLJANA / RESTART TOUR

Veliki elektronski glasbeni spektakel pod zvezdami!

UMEK: https://www.facebook.com/umek.si/

24. julija na veliki elektronski oder pod zvezdami prihaja legendarni "Fotr", lastnik založbe 1605 in steber svetovne techno scene – DJ Umek! DJ Umek je legenda med slovenskimi tehno DJ-i in eden vodilnih svetovnih producentov elektronske glasbe. Vsako leto gostuje na več kot 100 glasbenih festivalih, partyjih, underground klubih in praznovanjih elektronske glasbe. Po dveh letih premora bo na domačih tleh poskrbel za dovršene tehno vibracije, ob katerih ne bodo ostali ravnodušni niti najbolj zahtevni ljubitelji prave elektronike.

MORE ARTISTS: to be announced

Kdaj: 24. Julij, od 20. ure dalje

Kje: Open air, plato pred halo Tivoli, Ljubljana

RESTART TOUR – NAJVEČJE POVEZANO GLASBENO DOGAJANJE V SLOVENIJI

Elektronski dogodek UMEK-OPEN AIR je del največjega povezanega glasbenega dogajanja v Sloveniji, z nazivom Restart Tour – vrnimo dogodke ljudem, ki se bo odvilo v več slovenskih mestih in skupaj obsega preko 50 dogodkov. Urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo v slovenska mesta prinašajo najbolj zveneča glasbena imena.

KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja. Vsi dogodki so na prostem (open air) in število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo tudi za zagotavljanje ostalih smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev.