Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

UMEK OLDIES GOLDIES OB 20. OBLETNICI USTVARJANJA

PETEK, 8.2.2013, AMBASADA GAVIOLI, IZOLA

Dance Lounge
UMEK
Bizzy
Veztax

Mezzanine
Sharkastique trio

Pisalo se je leto 1993. Slovenija se je pospešeno odpirala svetu, nič več ni bilo treba v Avstrijo po kinder jajčka, milko in banane, ponosno smo plačevali s tolarji in počasi začeli odkrivati internet. Ta je bil takrat še prepočasen, da bi omogočal glasbenim navdušencem deliti glasbo, zato so novo glasbo odkrivali na tujih radijskih postajah in v klubih. K4 in Palma sta bila v tistem času glasbeno okno v svet. V svet, ki ga takrat 17-letni mulc po imenu Uroš še ni videl dosti, ga je pa močno vlekel vase.

20 let kasneje. Umek velja za enega najboljših DJ-jev na svetu, njegova domišljija in kreativne inovacije pa na področju glasbene produkcije postavljajo trende in tresejo plesišča. Je kralj najboljših klubov na svetu, vroča roba na ogromnih festivalih in reden poletni gost v svetovni prestolnici elektronske glasbe, španski Ibizi.

Kako je Umeku uspelo, da je v 20 letih delovanja postal eden najvidnejših slovenskih glasbenih ambasadorjev v svetu? Odgovor lahko skozi glasbeno zgodbo slišite 8. februarja v legendarnem svetišču slovenske elektronike, Ambasadi Gavioli, na posebnem Oldies Goldies dogodku v obeležitev Umekove okrogle obletnice ustvarjanja, kjer se boste skozi fotrov ekskluzivni set popeljali po poteh starih hitov, gamaš, vilinskih krilc, Buffalo čevljev in ilegalnih partijev.