UMEK & FRIENDS | Maribor - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!

Organizator obvešča, da je dogodek Umek & Friends 10. 4. v Mariboru prestavljen na 25. 9. 2020.

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov termin ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.

Hvala za razumevanje.

 

Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam.

Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.

Prihaja dan, ko bomo Maribor ponovno postavili na zemljevid elektronske glasbe.

V goste smo tokrat povabili največjega slovenskega ambasadorja elektronske glasbe v svetu, velikana v vseh pogledih - s techno borci in prijatelji MARKO NASTIČ-em, METODI HRISTOV-om in TEO VUČKOVIČ, se v mesto ob Dravi vrača UMEK.

UMEK v svetu predstavlja sopomenko dovršenosti in kvaliteti v techno slovarju napisanemu v globalnem jeziku, ki ga razume čisto vsak. Kljub temu, da ga ni potrebno posebej predstavljati, naj omenimo njegove številne produkcijske izdaje pri največjih svetovnih založbah, kot so Toolroom, Great Stuff, Armada, 1605, Tronic in Reinier Zonnenveldovi Filth on Acid...
Ljubitelji prave elektronike ne ostajajo ravnodušni niti ob njegovih referencah, ki se tičejo njegovih nastopov. Od zibelke Ibize, preko najboljših festivalov (Tomorrowland, Pacha festival v Amsterdamu, EDC v Las Vegasu, Ultra Miami, Ultra Europe, Ultra Australia, ADE Amsterdam...), ter vse do legendarnih klubov širom Evrope in sveta.

Dogodek se bo odvil v enem najboljših in najkvalitetnejših prireditvenih prostorov v regiji, v mariborskem univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja/UŠC Maribor (Koroška cesta 130, Maribor). Poskrbljeno bo domala za vsak detajl, ogromen festivalski techno oder, vrhunsko ozvočenje, scensko razsvetljavo, nepozaben ambient in noro techno izkušnjo.

Velikanu bodo ob bok stopili še tuji techno matadorji in skupaj z nami ustvarili zgodbo o kateri se bo gotovo še dolgo govorilo. 
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

★★★ MAIN FLOOR ★★★


► UMEK
(1605, Tronic, Filth on Acid)
W: www.umek.si
FB: www.facebook.com/umek.si
SC: https://soundcloud.com/umek
YT: https://www.youtube.com/user/futuristing
TW: https://twitter.com/UMEK_1605

► MARKO NASTIĆ (SRB)
(Easy Tiger)
FB: www.facebook.com/djmarkonastic/
SC: https://soundcloud.com/markonastic
IG: www.instagram.com/markonast/

► METODI HRISTOV (BG)
(Toolroom, Terminal M, Glasgow Underground)
FB: www.facebook.com/MetodiHristovFanpage/
SC: https://soundcloud.com/metodihristov
YT: www.youtube.com/channel/UCO1Pk2yAEAabsNTitzOqVTw
IG: www.instagram.com/metodihristov/

► TEA VUCKOVIC (SLO)
(Techburst Rec, Eclipse Rec, Telegenic)
FB: www.facebook.com/DjTeaVuckovic/
SC: https://soundcloud.com/teavuckovic
IG: https://www.instagram.com/teavuckovic_/
BP: https://www.beatport.com/artist/tea-vuckovic/394700
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

♪ Veliki ELEKTRONSKI ODER ♪
♪ Extra VENUE DECORATION ♪
♪ Special SOUND & LIGHT ♪
♪ Extra LASER EXPERIENCE ♪
♪ ANIMATION team ♪
♪ Special STAGE & LED WALL experience ♪