umek maribor 2021 - Vstopnice

UMEK & FRIENDS | Maribor  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!


Sporočamo, da smo bili primorani ponovno prestaviti dogodek UMEK & FRIENDS, saj izvedba tipov in velikosti takšnih dogodkov, še vedno ni dovoljena. Dogodek bo izveden 16. 4. 2021.


Organizator in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!


V kolikor vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Vračilo kupnin za že kupljene vstopnice je možno od 15. – 25.9.2020. Po tem terminu vračila več niso mogoča.


VRAČILO KUPNINE


SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.


Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.


Hvala za razumevanje.
Prihaja dan, ko bomo Maribor ponovno postavili na zemljevid elektronske glasbe.


V goste smo tokrat povabili največjega slovenskega ambasadorja elektronske glasbe v svetu, velikana v vseh pogledih - s techno borci in prijatelji MARKO NASTIČ-em, METODI HRISTOV-om in TEO VUČKOVIČ, se v mesto ob Dravi vrača UMEK.


UMEK v svetu predstavlja sopomenko dovršenosti in kvaliteti v techno slovarju napisanemu v globalnem jeziku, ki ga razume čisto vsak. Kljub temu, da ga ni potrebno posebej predstavljati, naj omenimo njegove številne produkcijske izdaje pri največjih svetovnih založbah, kot so Toolroom, Great Stuff, Armada, 1605, Tronic in Reinier Zonnenveldovi Filth on Acid...

Ljubitelji prave elektronike ne ostajajo ravnodušni niti ob njegovih referencah, ki se tičejo njegovih nastopov. Od zibelke Ibize, preko najboljših festivalov (Tomorrowland, Pacha festival v Amsterdamu, EDC v Las Vegasu, Ultra Miami, Ultra Europe, Ultra Australia, ADE Amsterdam...), ter vse do legendarnih klubov širom Evrope in sveta.


Dogodek se bo odvil v enem najboljših in najkvalitetnejših prireditvenih prostorov v regiji, v mariborskem univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja/UŠC Maribor (Koroška cesta 130, Maribor). Poskrbljeno bo domala za vsak detajl, ogromen festivalski techno oder, vrhunsko ozvočenje, scensko razsvetljavo, nepozaben ambient in noro techno izkušnjo.


Velikanu bodo ob bok stopili še tuji techno matadorji in skupaj z nami ustvarili zgodbo o kateri se bo gotovo še dolgo govorilo.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


★★★ MAIN FLOOR ★★★► UMEK

(1605, Tronic, Filth on Acid)

W: www.umek.si

FB: www.facebook.com/umek.si

SC: https://soundcloud.com/umek

YT: https://www.youtube.com/user/futuristing

TW: https://twitter.com/UMEK_1605


► MARKO NASTIĆ (SRB)

(Easy Tiger)

FB: www.facebook.com/djmarkonastic/

SC: https://soundcloud.com/markonastic

IG: www.instagram.com/markonast/


► METODI HRISTOV (BG)

(Toolroom, Terminal M, Glasgow Underground)

FB: www.facebook.com/MetodiHristovFanpage/

SC: https://soundcloud.com/metodihristov

YT: www.youtube.com/channel/UCO1Pk2yAEAabsNTitzOqVTw

IG: www.instagram.com/metodihristov/


► TEA VUCKOVIC (SLO)

(Techburst Rec, Eclipse Rec, Telegenic)

FB: www.facebook.com/DjTeaVuckovic/

SC: https://soundcloud.com/teavuckovic

IG: https://www.instagram.com/teavuckovic_/

BP: https://www.beatport.com/artist/tea-vuckovic/394700

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


♪ Veliki ELEKTRONSKI ODER ♪

♪ Extra VENUE DECORATION ♪

♪ Special SOUND & LIGHT ♪

♪ Extra LASER EXPERIENCE ♪

♪ ANIMATION team ♪

♪ Special STAGE & LED WALL experience ♪