TRAPPY CHRISTMAS - Nakup vstopnic

TRAPPY CHRISTMAS

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Nedelja, 25.12.2022, ob 20h v Cvetličarni

TRAPPY CHRISTMAS

V nedeljo, 25.12. nas za božič ne bo doma, ker bomo v Cvetki na največjem trap žuru do sedaj. Na odru se nam bodo pridružil glavni nosilci slovenske trap-rap kulture, ki bodo poskrbeli, da nam ne bo mrzlo.

Vrata Cvetličarne se na stežaj odprejo ob 20.uri, kmalu za tem pa že uleti EZRA, ki je pred kratkim izdal težko pričakovan singel in videospot z naslovom Gossip. Na eventu boste poleg Ezrinih epskih komadov uživali tudi v različnih featurih med nastopajočimi.

Sledita JUNIOR in T.A.M.Z.Y, že poznana in ljubljena trapperja, ki nam bosta pokazala kako to delajo v Rožni. S flowom pa nadaljujeta prave 10ke, ARNE in ŽENA, ki prihajata iz razprodane Kino Šiške ponoviti vajo. Napetost bodo nato stopnjevali glavni trije akti: prvi na vrsti bodo CAPITAL CREW, ki bodo prvič nastopali v Cvetličarni, odbili bodo že dobro poznane bangerje, pa tudi novejše komade. Na odru seveda lahko pričakujete, da bodo furali 200 na uro. Ko bodo pa zvoki kričečih gum potihnili, se nam bo na odru Cvetke prikazala MASAYAH, ki nam bo zacelila rane s H2SO4. Lahko pričakujete tudi njen nov single Baby, ki bo navdušil vse, še posebej privržence house beatov. Obalno tradicijo rapa bo za veliki finale nadaljeval eden in edini DRILL, ki je pač rojen, da blesti in ki bo s šah matom zaključil Trappy Christmas.

Ne, za božič nas pa res ne bo doma.