torul - Vstopnice

TORUL

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

Organizator hibridnega koncerta Torul, ki bi moral potekati v Kinu Šiška v soboto, 24. 10. 2020 ob 20.00, je zaradi razglašene epidemije primoran odpovedati prisotnost občinstva v dvorani.

Ogled koncerta bo omogočen preko plačljivega spletnega prenosa preko platforme DICE (https://dice.fm/event/y3eaa-torul-live-from-kino-ika-24th-oct-stream-via-kino-ika-ljubljana-tickets) 24. oktobra 2020 ob 21.00.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.


TORUL

hibridni koncert


Ob praznovanju desetletnice delovanja bo domača synthpop/indie zasedba z dolgoletnim mednarodnim stažem Torul na hibridnem dogodku v Kinu Šiška igrala material v sklopu dvojnega albuma izbranih “best-of” del Teniversia, dodala redkosti iz prejšnjih obdobij in morda predstavila tudi kakšno čisto svežo reč. Pridružite se jim na jubilejnem praznovanju v živo v naši dvorani ali v neposrednem spletnem prenosu!


Iz solo začetkov Torulssona pred več kot 15 leti je synthpop zasedba Torul sčasoma prerasla v mednarodno uveljavljen trio, ki redno nastopa po tujini, še zlasti priljubljen pa je v Nemčiji. Spevna zmes rahlo gotske atmosfere, rockerske energije in raznih elektronskih derivatov je prepričala tudi legendarno britansko zasedbo Mesh, ki je bend leta 2013 povabila na turnejo. Od takrat je zasedba med drugim zamenjala pevca in obredla klube ter festivale po Evropi, vključno z znamenitimi Wave-Gotik-Treffen v Leipzigu, Mera Luna in Amfi.