Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

V organizaciji podjetja eVino bo 8. oktobra v drugo potekal festival Top Vino. Že prvo izvedbo leta 2016 so domači in tuji mediji označili za najprestižnejši vinski dogodek v Sloveniji.

 

Letošnji festival bo naredil korak naprej, saj bo vinarjem namenjenega več festivalskega prostora, organizirane bodo delavnice, del prizorišča pa bo namenjen tudi vedno bolj trendovskim ginom in gin tonikom.

 

Z nakupom vstopnice za TOP VINO bodo imeli obiskovalci možnost okušati vina več kot 80 vinarjev, ki sodijo v sam svetovni vrh. Poleg tridesetih najboljših domačih vinarjev, tistih iz sosednje Hrvaške, Italije in Avstrije,  bodo na voljo bordojski châteauji, šampanjci in vina najuglednejših kleti Španije, Portugalske, Gruzije, Nove Zelandije in ZDA. Posebnost letošnjega festivala je, da bo moč preveriti tudi okus vin, katerih cene segajo preko 100 € za steklenico. In ta bodo na voljo ob v naprej točno določenih terminih. 

 

Festival bo potekal med 13. in 19. uro, pred tem pa bo odprt za strokovno javnost. Izjemna lokacija, ki jo ponuja Velika sprejemna dvorana Cankarjevega doma, bo gostila omejeno število obiskovalcev. Cena vstopnic je v predprodaji 42 €, na dan prireditve pa 50 €.


Odgovorni organizator prireditve:

EVINO d.o.o.

Šmartinska cesta 53

1000 Ljubljana