TONY CETINSKI  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

 


Spletna cena bo ves čas prodaje 2€ nižja!


Veliki POLETNI KONCERT


TONY CETINSKI


Ljubljana  ::  Križanke  ::  10.6.2015 ob 21.00


 


Koncert enega največjih hrvaških estradnikov je že sam po sebi enkratno doživetje, ker pa se bo dogodek odvijal v prekrasnem ambientu Križank je pred nami nedvomno večer, ki ga boste pomnili.


Po petih letih se v Poletno gledališče Križanke vrača vrhunski hrvaški pop in crossover  zvezdnik Tony Cetinski. To bo poseben poletni koncert, kot ga v Ljubljani še ni bilo. Tonyjevo bogato glasbeno kariero zaznamujejo številni glasbeni nastopi, albumi in hiti. Ljubezen do glasbe, energični nastopi in vokalne sposobnosti navdušujejo udeležence njegovih koncertov. To, kar nam je pri šarmantnem Tonyju najbolj všeč, je njegova preprostost na sceni in energija, ki jo namenja vsakemu posameznemu udeležencu koncerta. Obiskovalcem bo predstavljeno posebno doživetje tega vrhunsko podkovanega in najuspešnejšega hrvaškega pevca. Slišali bomo njegove odlične vokalne interpretacije iz starega in novega repertoarja. Ob spremljavi kitar bo Tony vsakomur izmed nas pričaral emocionalno vzdušje.


Tony Cetinski je v bogati glasbeni karieri večkratni dobitnik hrvaških glasbenih nagrad Porin. Je največkrat predvajani hrvaški izvajalec, pohvali pa se lahko tudi s sodelovanjem  z nekaterimi svetovno znanimi zvezdami, s tenoristom Josejem Carrerasom, Placidom Domingom in drugimi. Kot gost je nastopil tudi na koncertu pop ikone Michaela Boltona v Royal Albert Hallu.


Kdor je že kdaj vstopil v Križanke ve, da se v njih pretaka prav posebna in skrivnostna energija, ki jo bo Tony obogatil in poslušalcem poklonil najlepše ljubezenske hite iz svoje dolgoletne in uspešne kariere. Nekatere izmed njih so “Zabluda”, “Blago onom ko te ima“, “Opet si pobjedila”, “23 prosinac”, “Ako to se zove ljubav”, “Kad žena zavoli” in številne druge.


Tony Cetinski je nedvomno pevec, ki polni koncertne dvorane povsod kjer se pojavi, zato vas vabimo, da ste tudi vi del tega velikega koncerta, ki vam bo ostal v lepem in dolgotrajnem spominu. Zatorej, ne zamudite tega velikega poletnega koncerta, ki bo 10. junija 2015, ob 21h v Križankah!


Za ta dogodek vam je na voljo dostavna metoda print@home! Opravite nakup preko spleta in si vstopnico natisnite, kar na domačem tiskalniku. (dodatna navodila o print@home najdete tukaj).
DODATNE INFORMACIJE:


-VIP vstopnica pomeni boljšo premium pozicijo v parterju ob odru.


-Otroci potrebujejo lastno vstopnico in plačajo polno ceno ne glede na starost


-Invalidi se lahko dogodka udeležijo brezplačno. Spremljevalec plača polno ceno.


 


 


Organizator: VITAPOP d.o.o., Štrekljeva ulica 62, 2000 Maribor