TONY CETINSKI  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Obveščamo kupce vstopnic, da prejmejo ob nakupu 2 vstopnic album na vhodu na koncert


Tony Cetinski ostaja zvezda stalnica na glasbenem prizorišču držav nekdanje Jugoslavije, v bogati glasbeni karieri pa je doslej nanizal številne uspehe, od najrazličnejših glasbenih nagrad do izjemnih domačih in mednarodnih sodelovanj. Tako je že pred štirimi leti pel skupaj s Joséjem Carrerasom in Michaelom Boltonom na nepozabnem koncertu v Zagrebu ob spremljavi simfoničnega orkestra HRT, prej nekaj dnevi pa v zagrebški Areni s Placidom Domingom.

Tony Cetinski je tokrat pod okriljem agencije ReflektorMusic, ki ima ekskluzivo za Slovenijo, pripravil CROSSOVER TRILOGIJO: 21. decembra bo v ljubljanski hali Tivoli nastopil s 100-člansko ekipo. Na odru bodo blesteli Zagrebški filharmonični orkester pod vodstvom dirigenta Iva Lipanovića in Tonyjev odličen spremljevalni bend. Posebni gostje so Eroika in pa pevski zbor Josip Kaplan Rijeka. Tako ne bo manjkalo niti arij niti Tonyjevih velikih uspešnic, v program pa je umestil tudi najljubše kancone.

'Rdeča nit tega koncerta je moje RAZKRIVANJE STRASTI - od klasične do pop glasbe, zapel bom tudi najljubše arije, vključno s Caruso in Nessun Dorma,' je povedal. 'Gre pa za edini koncert v tej zasedbi v Sloveniji in glede na to, da je v božično-novoletnem času, bo posebej gala obarvan.'

Z arijami je prepričal že na aktualnem albumu Da Capo. Prav album Da Capo pa je darilo, ki ga ob predložitvi dveh vstopnic prejmejo obiskovalci na samem prizorišču.