Tony Cetinski koper 2021 - Vstopnice

Tony Cetinski

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

1. uradna spletna stran Restart tour: https://www.xmusic.si/
2. v koliko imate potrjeno okužbo s COVID-19 vam, ob predložitvi dokazila, povrnemo kupnino.
Organizator ni pristojen za preverjanje PCT potrdil na vhodu, zato na dogodkih preverjanja potrdil ne bo izvajal (v kolikor bo na dan dogodka PCT ukrep še v veljavi). V primeru, da bo PCT na dan dogodka za vstop na dogodek zakonsko potreben bomo o tem obiskovalca jasno opozoril v skladu z veljavno zakonodajo.

Brezplačna testiranja so možna na naslednjih lokacijah https://bit.ly/brezplacna-testiranja in pri ostalih zasebnih ponudnik.


NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE V SLOVENIJI

RESTART TOUR KOPER

TONY CETINSKI / KOPER / RESTART TOUR

NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE V SLOVENIJI - RESTART TOUR KOPER PREDSTAVLJA:

TONY CETINSKI Z BANDOM Eden največjih hrvaških estradnikov s svojim velikim koncertom v Kopru!

https://www.facebook.com/tonycetinskiofficial

Koncert enega največjih hrvaških estradnikov je že sam po sebi enkratno doživetje, če pa se to odvije na poletno noč, na obali in pod zvezdnim nebom, pa gre za spektakel, ki ga ne smete zamuditi. Tonijevi oboževalci in oboževalke boste v koncertu tokrat uživali v idiličnem ambientu Ukmarjevega trga v Kopru. Za svojo zvesto publiko bo Toni odpel vse svoje največje hite – Kad bi dao bog, Blagom onom tko te ima, Čovjek od leda, Sve je s tobom napokon na mjestu, Tebe ne bih mijenjao, Morski vuk, seveda pa bomo priča tudi uspešnicam s Porinom nagrajenega zadnjega albuma "Opet si pobijedila", “Umirem 100 puta dnevno” in mnogim drugim.

HITI:

UMIREM STO PUTA DNEVNO: https://www.youtube.com/watch?v=sNQu946ZRsk

OPET SI POBIJEDILA: https://www.youtube.com/watch?v=dZvwBUtd7O4

KAD ŽENA ZAVOLI: https://www.youtube.com/watch?v=X4-AcYy59PE


Kdaj: Sobota, 7. Avgust, od 20. ure dalje

Kje: Na prostem, Ukmarjev trg, Koper

RESTART TOUR – NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE

Koncert - Tony Cetinski je del največjega povezanega koncertnega dogajanja v Sloveniji, z nazivom Restart Tour – vrnimo dogodke ljudem, ki se bo odvilo v več slovenskih mestih in skupaj obsega preko 50 koncertov. Urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo v slovenska mesta prinašajo najbolj zveneča imena slovenske in ex-yu glasbene scene.

KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja. Vsi dogodki so na prostem (open air) in število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo tudi za zagotavljanje ostalih smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev.