TONY CETINSKI - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!

Zaradi trenutnih okoliščin smo poiskali primernejši datum za izvedbo koncerta Tony Cetinski v CeljuNovi datum je 23. 5. 2020.

Že kupljene vstopnice veljajo za novi datum, če pa se koncerta ne morete udeležiti pa lahko vstopnice do 15. 3. vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili.

Hvala za razumevanje.

 

Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.

Odgovorni organizator prireditve:
AGENCIJA URAN d.o.o.
Cesta na Dobrovo 41
3000 Celje