bralič - Nakup vstopnic

TOMISLAV BRALIĆ IN KLAPA INTRADE

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

TOMISLAV BRALIĆ IN KLAPA INTRADE

Tomislav Bralić in Klapa Intrade je ena izmed najbolj priznanih in priljubljenih dalmatinskih klap, ki s svojim glasom ter interpretacijo ustvarja nepozabne glasbene trenutke. Njihovi koncerti so doživetje, ki vas popeljejo v čarobnost dalmatinske glasbe in vas očarajo s svojo pristnostjo ter čustvenostjo.

Vabljeni na dobrodelni koncert najlepših melodij Dalmacije, na katerem bodo nastopili Tomislav Bralić in Klapa Intrade. Koncert bo potekal v prelepem atriju Lanthierijevega dvorca v Vipavi v petek, 8. 9. 2023, s pričetkom ob 20.00 uri.

Na prizorišču bo prosta izbira sedežev, zato vam svetujemo, da pridete prej, da se izognete gneči na vhodu. 

Vhod bo odprt ob 19.00 uri. Takrat boste imeli priložnost degustirati vrhunska vina vipavskih vinarjev, ki bodo na voljo od 19.00 ure dalje. 

Ob vstopu bodo vstopnice (klasične in print@home) pregledane s posebnim čitalcem vstopnic. Za garderobo ni poskrbljeno. Parkirni prostori za obiskovalce so na voljo na standardnih parkiriščih okoli prizorišča, vendar pa priporočamo uporabo javnega potniškega prometa.

Invalidne osebe na invalidskih vozičkih imajo brezplačen vstop, spremljevalec pa mora kupiti vstopnico. Dogodek je odprt tudi za mladoletne osebe, vendar pa starši oziroma skrbniki z nakupom vstopnice prevzamejo vso odgovornost. Otroci do vključno 6. leta starosti imajo prost vstop, če sedijo v naročju staršev ali skrbnikov.

Za več informacij o dogodku se lahko obrnete na številko 051251707. Organizator koncerta je Turistično društvo Lanthieri Vipava.

Pridružite se nam na tem čudovitem večeru, ki združuje glasbo, dobrodelnost in vrhunske melodije Dalmacije. Vaša udeležba bo pomagala podpreti dobrodelne projekte.

Lepo vabljeni!