TOMISLAV BRALIĆ IN KLAPA INTRADE  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

POZOR! Vstopnice so na voljo samo preko spletne strani eventim.si in na lastnih prodajnih mestih Eventima (Hiša vstopnic Tivoli, Info točka Mestni trg, Kino Šiška, Blagajna Križank in Hiša vstopnic Europark Maribor. Najdete jih lahko tukaj). Trenutno velja posebna, nižja spletna cena vstopnic!
Ekskluzivna prodaja traja do vključno 15.12.2015. Pohitite in si zagotovite vstopnice po nižji ceni!  
Za ta dogodek vam je na voljo dostavna metoda print@home! Opravite nakup preko spleta in si vstopnico natisnite, kar na domačem tiskalniku. (dodatna navodila o print@home najdete tukaj).
30 let  KLAPE INTRADE: Tomislav Bralić in Klapa Intrade bosta svojo spoštljivo obletnico praznovala tudi s številno slovensko publiko na velikem koncertu v Ljubljani 


 


Z velikima koncertoma v Zadru, 21.11. in Zagrebu, 12.12.2015 Tomislav Bralić in Klapa Intrade naznanjata 30 let svoje veličastne kariere. Ker pa ima klapska glasba v Sloveniji zelo veliko privržencev, so se člani Klape Intrade odločili svojo obletnico praznovati tudi v Ljubljani in sicer 29.1.2016, v Hali Tivoli.


 


Njihovi koncerti so si enotni po neverjetnih emocijah, ki kar izžarevajo iz njih, po zborovskem petju celotnih dvoran, nasmejanih obrazih publike in izvajalcev, ki uživajo v vsakem trenutku koncerta. Izza njih je 14 albumov, niz nagrad, na tisoče prepotovanih kilometrov, nešteto koncertov in lepih spominov.  


 


Na začetku so pesmi skladali sami, danes pa člani Klape Intrade sodelujejo s priznanimi avtorji kot so Ivica Badurina, Ante Sikirić, Vinko Barčota, Duško Rapotec–Ute, Pero Kozomara in drugi. So dobitniki diskografske nagrade Porin, Grand-prixa Split 2012 za pesem 'Zašto uvik pivan' ter mnogih drugih nagrad in priznanj.  


 


Na ljubljanskem koncertu, ki bo v Hali Tivoli, v petek, 29. januarja 2016, s pričetkom ob 20. uri, se bosta Tomislavu Braliću in Klapi Intrade pridružila še dva eminentna gosta in sicer Goran Karan ter Petar Grašo, absolutni zmagovalec letošnjega splitskega festivala s pesmijo Moje zlato. Seveda je še presenečenje kaj vam bodo pripravili skupaj, zagotovo pa koncert ne bo minil brez velikih uspešnic, kot so Nisan te sriće, Cviće, Zora bila, Zalutali pogled, Lipoto, Samo more nosim ja u duši, Neka ti bude postelja meka, Ti si ka pisma, Vilo moja, Zašto uvik pivan  in mnogih drugih.  


 


Odgovorni organizator prireditve


Prireditvena agencija 19 d.o.o. 


Zgornja Jevnica 18 


1281 Kresnice