tinkara2020 - Vstopnice

Tinkara Kovač v živo

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

TINKARA KOVAČ

on-line koncert v živo - dostop do spremljanja koncerta prejmete najkasneje uro pred koncertom na vaš e-naslov.

Leto 2020 naj mine v znamenju glasbe v živo pa čeprav preko ekrana. 26. decembra, ko obenem praznujemo dva tako lepa pojma kot sta samostojnost in enotnost, je pravšnji dan, da povezanost med nami situaciji navkljub doživimo v živo na prav posebnem koncertu, ki se na tak način in v taki razsežnosti v običajnih razmerah ne bi mogel zgoditi.


Lokacija koncerta bo Muzej slovenskih filmskih igralcev v Divači. Muzej tvori celoto s tremi kompleksi, Škrateljnovo hišo – rojstno hišo Ite Rine, večnamensko dvorano in muzejem s stalno razstavo, posvečeno slovenskim filmskim igralcem. Prav v slednjem prostoru se bo Tinkara s svojo zasedbo namestila v osrčje slikovite stalne razstave, ki bo služila kot sugestivna kulisa temu posebnemu dogodku.


Namestili se boste udobno v vaš najljubši domači kotiček, si pripravili nekaj dobrega za pod zob in si postregli z vašo najljubšo pijačo, da bomo lahko nazdravili vsak z ene strani ekrana, ter se obkrožili s svojimi najdražjimi. S klikom na povezavo, ki jo boste prejeli na vaš elektronski naslov, boste lahko komunicirali preko klepeta z nami z vprašanji in komentarji, pokukali v pesmarico, ki vam jo pripravljamo, igrali, se igrali, peli in uživali prav poseben praznični večer z razposajeno glasbeno druščino. Darilo za vas: glasbene želje bomo od 20. decembra sprejemali na FaceBook-u in InstaGram-u.


www.tinkarakovac.si