tinkara_prestavljeno - Vstopnice ©

TINKARA KOVAČ

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!Organizator obvešča, da je zaradi trenutnih razmer koncert Tinkare Kovač, 3. 4. v Ljubljani (Kino Šiška) prestavljen na kasnejši datum. O novem terminu bodo obvestili naknadno.

Že kupljene vstopnice bodo veljale za nov termin. Če vam novi termin ne bi ustrezal lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.


Hvala za razumevanje.


Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam.


Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.


Tinkara Kovač


KINO ŠIŠKA


 


Tinkara Kovač pripravlja nov album z naslovom ∞ ('NESKONČNOST'), ki ga bo z gosti predstavila na koncertu v Kinu Šiška. Album prinaša prepoznavne pesmi iz njene preteklosti ter nekaj novih. Aranžmaji so narejeni z ljubeznijo in spoštovanjem do živega igranja, muziciranja in prehajanja najrazličnejših žanrov. Tako lahko na albumu poleg barvitih vokalov, kitar, klavirja in flavte, slišite zvoke violine, trobente, marimbe, najrazličnejših eksotičnih piščali, klarineta, tresa, barvitih perkusij in tube. Zvok, ki so ga posneli v Tinkarinem studiu, bodo prenesli na oder, tako da se album od koncerta ne bodo bistveno razlikoval, ampak bosta tvorila lepo celoto.


Tinkara je s svojimi številnimi in raznolikimi zasedbami od leta 1996 odigrala preko 1000 koncertov v Sloveniji, Hrvaški, Avstriji in Italiji. Med pomembnejša mednarodna sodelovanja na odru in v studiu uvršča Iana Andersona (Jethro Tull), Roberta Planta (Led Zeppelin), Carlosa Nuneza (The Chieftans), Dana Laverya (Tonic), Massima Bubolo, Kati Garbi in Paula Millnsa, nedavno pa je sodelovala pri snemanju novega studijskega albuma kultne italijanske zasedbe Litfiba.


Tinkara pa rada tudi preseneča – ob 30-letnici slovenske metal zasedbe, Interceptor, se je 'Master Čulku' pridružila v skladbi 'Uničimo tabuje', reški šok rockerji Let 3 pa so jo povabili k snovanju priredbe 'Maček v žaklju'.


 


Tinkara Kovač je pred 22. leti izdala prvi album in z njim osvojila Zlatega petelina


Od leta 1997, ko je izdala svoj prvi single, 'Veter z juga', je najprej pri založbi ZKP RTV Slovenija izdala dva albuma ('Ne odhaja poletje' in 'Košček neba'), od leta 2001 je za založbo Dallas Records do danes izdala še tri studijske albume ('Na robu kroga', 'O-range' in 'aQa') – eden od teh ('O-range') je v mednarodni različici izšel tudi v Italiji, Hrvaški, Makedoniji in Grčiji (EMI) – ter en single ('Spezzacuori'), en posebni projekt v štirih jezikih (Enigma) v sodelovanju s furlansko založbo Numar Un in eno kompilacijo z največjimi uspešnicami (Vsak je svoje sreče Kovač). Leta 2012 je izdala (Dallas Records) posebni album priredb ex-jugoslovanskih skladb v sodelovanju s producentom Iztokom Turkom ('Rastemo'). V letu je 2016 je v samozaložbi izdala album 'Dober dan, življenje' in ga pospremila s številnimi glasbenimi gosti v živo na celovečernem koncertu v Cankarjevem domu. V letu 2017 je izdala za angleško neodvisno založbo Plaza Mayor album 'Cuori di ossigeno', ki je zbirka sodelovanj, potovanj in spominov s prestižnimi mednarodnimi gosti. Vse skladbe so odpete v italijanskem jeziku. Album je v digitalni distribuciji po celem svetu, v fizični pa v Franciji, Angliji, Italiji, Sloveniji in na Kitajskem.


V več kot 20 letih delovanja na glasbeni sceni je prejela številne nagrade in priznanja: prva nagrada na Festivalu MMS 1997 in MMS 2019, osem Zlatih petelinov leta 1998, zlata in platinasta odličja za vse albume, druga nagrada na izboru za Evrovizijo v Sloveniji leta 1999, najboljši video in skladba na TV MP3 NOW v Londonu leta 2000, zmaga na EMI 2016 in finale na Eurosongu 2016, najbolj predvajana skladba leta 2016, skladba 'Spet'.


22. februarja bo Tinkara Kovač s skladbo 'Forever' nastopila na letošnjem tekmovanju Ema 2020.


V petek, 3. aprila 2020 se nam obeta čudovit večer v družbi odlične glasbenice, flavtistke in vsestranske umetnice, Tinkare Kovač!


 


Spominske vstopnice je mogoče naročiti le s poštnimi dostavnimi metodami: priporočena pošta, hitra pošta in DHL. 


Tiskanje teh vstopnic drugje kot pri nas, ni mogoče.