THOMPSON  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Zaradi velikega zanimanja v zadnjem času po koncertu Thompsona, s strani obiskovalcev koncertov, najavljamo koncert Omenjenega hvaškega glasbenika: THOMPSON - PRVIČ V SLOVENIJI v MARIBORU v Festivalni dvorani Lent, v soboto, 20. 5. 2017 s pričetkom ob 22.00 uri.


 


*Mladoletne osebe morajo biti v spremstvu odrasle osebe, kot predpisuje zakon.


 


Varnostniki izbrane varnostne službe bodo ob vstopu obiskovalcev v dvorano temeljito izvajali površinske preglede vseh obiskovalcev omenjenega koncerta in preprečili morebiten vnos nevarnih stvari ali prepovedanih predmetov (pirotehnika, zdravju nevarnih in škodljivih predmetov…), ki lahko negativno vplivajo na zdravje ljudi, so zdravju škodljivi, nevarni in lahko na kakršenkoli način ogrožajo zdravje in življenje ljudi!


Na prireditev bo STROGO prepovedan vnos stvari in predmetov (razni sporni napisi - znaki na oblačilih ...), ki bi lahko potencialno vzbujali nestrpnost, sovražni govor ali razne provokacije!


Osebe, pri katerih bo ugotovljen najmanjši sum, da lahko povzročijo ali širijo (z raznimi spornimi napisi - znaki na oblačilih, pokrivalih, šalih...) nestrpnost, sovražni govor, razne provokacije, ipd. in pri katerih bodo najdeni sporni ali nevarni predmeti, bomo jasno seznanili s pravili na prireditvi, jih po potrebi pozvali, da morajo za vstop na prireditveni prostor in obisk koncerta umakniti in odstraniti vse sporne predmete in pustiti stvari izven območja prireditvenega prostora!


Vsem tistim obiskovalcem, ki bodo seznanjeni in opozorjeni na veljavni red na prireditvi - koncertu in tega kljub opozorilom varnostnikov ne bodo upoštevali, bo vstop na prireditveni prostor STROGO PREPOVEDAN in ONEMOGOČEN kljub temu, da bodo imeli veljavno vstopnico za koncert!


Vabljeni vsi ljudje dobre volje in ljubitelji glasbe glasbenika Thompson-a, katerih namen je zgolj in samo glasbeno uživanje na koncertu omenjenega glasbenika!


 


 


 


 


 


 


Odgovorni organizator prireditve


Milan Trol s.p.


Abramičeva ulica 4/a


2250 Ptuj