The Ukulele Orchestra of Great Britain, gosti: Terrafolk  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Prihaja The Ukulele Orchestra of Great Britain ter gosti: TerrafolkThe Ukulele Orchestra of GB sestavlja skupina nadvse talentiranih pevcev in igralcev instrumenta ukulele, ki se odlikujejo ne samo po kakovostni glasbi, temveč tudi po duhovitih komičnih vložkih, zaradi česar njihove koncerte obiskujejo različne generacije. Koncertno dogajanje v poletnem gledališču Križank bo 29. maja popestrila tudi skupina TERRAFOLK.


Njihovo glasbo so uporabili v filmih, gledališču in oglasnih spotih, medtem ko si je njihove video posnetke na spletnih straneh Youtube ogledalo več milijonov ljudi. Sodelovali so s skupinami Madness, The Kaiser Chiefs in The Ministry of Sound.


Trenutna zasedba je skupaj že skoraj dvajset let. Odlikuje jo razgiban repertoar, ki nas popelje na zgodovinsko in geografsko slikovito popotovanje, z izvedbami Tchaikovskega, Nirvanine »Smells Like Teen Spirit,  Otisa Reddinga pa vse do westernov.


Njihov koncert je glasbeno-virtuozna zabava, ki ob združitvi rock-n-rola in lahkotnejše glasbe vsakega obiskovalca pripravi do tega, da prične z nogo topotati njihov ritem, zaradi česar si lahko 29. maja 2011 v Križankah obetamo nepozabno glasbeno poslastico.


Njihovo priredbo pesmi »Smells Like Teen Spirit« skupine Nirvana si lahko ogledate na spodnji povezavi.


http://www.youtube.com/watch?v=2KZjnFZvCNcPorazdelitev ter cene vstopnic


(oglejte si v povezavi desno)


PREDPRODAJA: do 10. aprila 2011


REDNA PRODAJA: od 11. aprila do 28. maja 2011


NA DAN KONCERTA: 29. maj 2011


 


Informacije o dvorani


 


Križanke


Trg francoske revolucije 1


1000 Ljubljana