THE GAME  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka


The Game, reper, ki je pod okriljem Dr. Dreja in kot član 50 Centovega znamenitega G-Unita na prelomu tisočletja s svojim prvencem The Documentary hiphoperski prestol zopet postavil na ameriško zahodno obalo, in glasbenik, ki je mikrofon prekrižal z vsemi največjimi imeni sodobnega rapa – od Eminema do Kendricka Lamarja – izdaja nov album 45 in prvič prihaja v Slovenijo. Pred njim bo nastopil večkratni državni freestyle prvak, Ljubljančan Unknown.Comptonovca The Gamea je na začetku tega tisočletja odkril sam Dr. Dre in ga hitro priključil 50 Centovi posadki G-Unit, v okviru katere je The Game leta 2005 izdal izjemno uspešen studijski prvenec The Documentary. Album, na katerem najdemo tudi hita “How We Do” in “Hate It Or Love It”, slednji je bil nominiran za dva grammyja, je obveljal za eno klasik novodobnega hiphopa, ki je poživila West Coast rap sceno.


Po sporu s 50 Centom in Dr. Drejem je The Game prestopil k znameniti založbi Geffen in z drugim albumom, Doctor’s Advocate, dokazal, da je tudi brez pomoči nekdanjih mentorjev izvrsten glasbenik. Sloves je zadržal tudi v naslednjih letih, kar med drugim nakazuje tudi neverjeten nabor zvezdnikov, s katerimi je sodeloval tekom svoje kariere – Eminem, Kanye West, Kendrick Lamar, Lil Wayne, Drake, Future, Snoop Dogg, Busta Rhymes, J. Cole, Ice Cube, Nas, Jamie Foxx, Tyler, the Creator, Common, Rick Ross, 2 Chainz, Meek Mill, Tyga, Wiz Khalifa, Pusha T, Timbaland, Faith Evans, Pharrell Williams in še in še –, pa tudi plošče, kot je The Documentary 2 iz leta 2015, za katero so na The Root celo zapisali, da si želijo, da bi jo Kendrick Lamar izdal namesto To Pimp a Butterfly.


The Game v kratkem izdaja novo ploščo 45, na kateri spet sodeluje s trenutno najbolj vročimi rap zvezdami, kot so Kendrick Lamar, Young Thug in Jeremih, v okviru obsežne svetovne turneje s polnokrvnim bendom pa se bo prvič ustavil tudi v Sloveniji. Vstopnice že na voljo!


Fužinski reper Unknown, trikratni državni freestyle prvak, je prvenec Rep za v žep, pod katerega so se v producentski vlogi podpisali tudi Gramatik, Borka in Šuljo, pri založbi Beton Records izdal leta 2010. Odlično tehnično znanje in sposobnost spreminjanja flowa sta ga pripeljala tudi na album S3P Klemna Klemna, kjer je odbil svoj del v komadu “A si repr al nis”. Kot predvozač The Gamea bo na oder povabil še nekaj svojih stanovskih kolegov, s katerimi je v preteklih letih posnel skupne komade, premierno pa bo predstavil tudi material s prihajajoče druge solo plošče. Seveda bo padel tudi kak hiter freestyle.


 


 


 


 


 


 


Odgovorni organizator prireditve


Kino Šiška


Trg prekomorskih brigad 3


1000 Ljubljana