Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Mostovna predstavlja:

Mostovna v prazničnem decembru poklanja prav posebno darilo in sicer najbolj punk večer te klubske sezone! Tri skupine, ki soustvarjajo punk sceno in so že pustile svoj veliki pečat v zgodovini. V Novo Gorico prihajajo Škotske legende THE EXPLOITED, Ameriške legende THE CASUALTIES in lokalni heroji PIZDA MATERNA. Overdoza surovega in angažiranega punka, ki bo poslušalce popeljal v svet kaosa in anarhije!

Early bird vstopnice bodo v prodaji že od jutri naprej tako, da če še nimate darila za svoje najdražje pankerje sedaj imate rešitev! ;)

THE EXPLOITED 

Bend katerega ni potrebno posebej predstavljat, enostavno The Exploited = Punk. Škotske legende, ki se že od leta 1980 bojujejo proti sistemu, poosebljajo duh uporništva in nezadovoljstva mnogih generacij. Tokrat prvič na Mostovni tako da ne zamudite priložnosti s sredinci v zraku zapeti punk himne tega legendarnega benda. 

http://www.the-exploited.net/
https://www.facebook.com/TheExploited

THE CASUALTIES

Še ene punk legende sicer ne iz stare celine ampak iz Amerike in tudi ne prvič na Mostovni. The Casualties se vračajo v Novo Gorico, kjer se počutijo več kot odlično in kjer so njihova socialno politična sporočila vedno dobro uslišana in podprta. Ponovno vabljeni na Punk delirji in "La Cucaracha" pogo ples!

https://thecasualties.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pg/TheCasualties

PIZDA MATERNA

Da bi bil večer nabit še z več kultnimi zasedbami bodo oder ogreli in razgreli domači pankerji Pizda Materna. Kdor je že bil na njihovem koncertu ve da so njihovi koncerti več kot le glasba v živo in da bolj spominjajo na performans, ki poslušalce popelje v punk trans. Nepredvidljivost, direktnost in sporočila o propadu sveta direktno v žilo!

https://www.facebook.com/PizdaMaterna

Četrtek, 20. April 2017
VRATA: 20.00 
KONCERT: 20.30
KC Mostovna, Nova Gorica

 

 

Odgovorni organizator prireditve

Masovna . Zavod neinstitucionalne kulture

Cesta IX. korpusa 99a

5250 Solkan