The Dire Straits Experience - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Event24 predstavlja: 

The Dire Straits Experience | S Chrisom Whitom, nekdanjim članom skupine Dire Straits | Ljubljana, Hala Tivoli, 8. februar 2019 

THE DIRE STRAITS EXPERIENCE

Prihaja nepozabno doživetje!

Če ste mislili, da so z razhodom skupine Dire Straits končani tudi njihovi legendarni nastopi, ste se zmotili. Največje uspešnice, izjemne rockerske skladbe in doživetje, kot ga še ni bilo, prihajajo v Halo Tivoli.

Več kot štirideset let je že minilo, odkar je nastala pesem Sultans of Swing, ki je kmalu postala svetovna uspešnica skupine Dire Straits.

Skupino Dire Straits so po številnih glasbenih uspešnicah in razprodanih svetovnih turnejah člani razpustili pred več kot petindvajsetimi leti. Kljub temu pa so za seboj pustili izjemno glasbeno zapuščino, paleto najboljših skladb in glasbenih predstav, ki jih je kadar koli ustvaril rock. In ker njihov ugled še vedno raste, je škoda, da jih ne bi enkrat doživeli tako, kot so nastopali včasih.

Rekordna prodaja več kot sto dvajset milijonov albumov se še naprej povečuje, saj prihajajo novi in novi mladi oboževalci, ki odkrivajo kakovostno glasbo. Dokaz, da priljubljenost uspešnic raste, se kaže v njihovem letošnjem vstopu v prestižno skupino rock izvajalcev Rock and Roll Hall of Fame.

Doživite legendarne uspešnice: februarja v ljubljanski Hali Tivoli

In zakaj je The Dire Straits Experience nepozabna izkušnja, ki jo morate doživeti? Ker bodo v Hali Tivoli odmevale prav vse legendarne uspešnice skupine Dire Straits.

Poleg nekdanjega člana skupine Dire Straits, Chrisa Whita, bodo na odru ljubljanske Hale Tivoli nastopili tudi Terence Reis, Tim Walters, Simon Carter, John Maul, Paul Geary, Andrew Hawkins, Rob Taggart in Danny Schogger. Poskrbeli bodo, da se vam bo naježila koža.

The Dire Straits Experience prihaja v ljubljansko HALO TIVOLI 8. februarja 2019.

Spremljajte nas tudi na Facebooku: https://www.facebook.com/events/572611969852721/

Doživite nepozabno rockovsko izkušnjo tudi vi!

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

EVENT24 d.o.o.

Vevška cesta 52

1260 Ljubljana - Polje