THE DARK SIDE ORCHESTRA - Nakup vstopnic

THE DARK SIDE ORCHESTRA  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

THE DARK SIDE ORCHESTRA!

Koncertni spektakel ob 50. obletnici izida albuma "Dark Side of the Moon", mojstrovine skupine Pink Floyd, v izvedbi simfoničnega orkestra in izvrstne skupine Pink Floyd History!

Praznovanje 50. obletnice mojstrovine skupine Pink Floyd! Leta 2023 mineva 50 let od izida enega najbolj kultnih albumov sodobne glasbe: Dark Side of the Moon. Dogodek je že vzbudil zanimanje medijev s številnimi časopisnimi članki in pritegnil pozornost na dogodek posvečen glasbi in življenjskemu slogu. Dark Side of the Moon je zares presegel vse dotedanje rekorde, saj je na glasbenih lestvicah vladal dlje kot katerikoli drug album dotlej. Prodanih je bilo več kot 50 milijonov izvodov, na lestvicah pa je vztrajal več kot 15 let. 

THE DARK SIDE ORCHESTRA je edinstveni koncertni dogodek. Nastal je z namenom, da bi leta 2023 obeležil eno najpomembnejših rockovskih plošč v zgodovini glasbe, in sicer s simfonično predelavo aranžmajev, ki jih bosta izvedla 30-članski orkester in glasbena skupina Pink Floyd History, ki je v zadnjih letih večkrat razprodala koncertne dvorane po vsej Evropi.

Glasbena skupina Pink Floyd History slovi širom Evrope kot skupina, ki je z izjemnimi lučmi in čudovitimi video projekcijami osvežila glasbeno sceno tribute koncertov in jo dvignila na novo raven.