THE COMET IS COMING - Nakup vstopnic

THE COMET IS COMING

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

V sodelovanju z Drugo godbo se v Ljubljano vračajo navdušujoči electro jazz astronavti The Comet Is Coming v postavi Shabaka Hutchings, Danalogue in Betamax, da nas z novo ploščo popeljejo novim zvočnim svetovom naproti!

Guru nove londonske jazz scene Shabaka, znanstvenofantastično navdahnjen klaviaturist Danalogue in ritme lomeči bobnar Betamax so nas na naših tleh odprtih ust prvič pustili na Drugi godbi leta 2016. Štiri leta zatem so v naši Katedrali po besedah Radia Terminal priredili cel parti in cel šov, do danes pa so se intergalaktični popotniki uveljavili kot eden ključnih akterjev brsteče jazz scene v britanski prestolnici, poželi huronsko odobravanje kritikov z vsako novo izdajo brezmejnih glasbenih ekspedicij in nastopili na legendarnih festivalih, kot je Glastonbury.

Transžanrski komet se v Osončje vrača z novim albumom Hyper-Dimensional Expansion Beam, s katerim nas vodijo proti novim svetovom in zvočnim krajinam, ki segajo od zasanjane intenzivnosti skladbe »Lucid Dreamer« do našponane »Technicolour« in dalje, s svetlobno hitrostjo naprej. Bendov najbolj dovršen in temeljito produciran album je izraz edinstvene enotnosti in magične alkimije, ki potencira združene sile izkušenih članov zasedbe do novih višav ter odpira vrata v nove univerzume in druge dimenzije. Pridružite se jim na atomskem plesu!