Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

TESLA UNDERGROUND

Doživite edinstveno kulinarično podzemno doživetje z glasbeno-gledališkim spektaklom TESLA UNDERGROUND.

Čaka nas večer vrhunske kulinarike chefa Igorja Stankoviča iz Vile Herberstein ter ekskluzivnega nastopa vsestranskega fizika in glasbenika Janeza Dovča.

Ker želimo v naših gostih predramiti vseh 5 čutov, smo dogajanje prenesli 160 m pod zemeljsko površje, v Muzej premogovništva Slovenije.

Kombinacija surovega industrijskega okolja, gastronomskih užitkov in umetniškega performanca napoveduje izjemen dogodek, ki ga ni zamuditi.


Več informacij o dogodku lahko dobite telefonski številki 03 896 17 18.

Dodatna navodila za vse obiskovalce dogodka:

V jamo je prepovedano vnašanje vžigalnih sredstev (vžigalnikov, vžigalic), cigaret, mobitelov, fotoaparatov, kamer. Organizator dogodka bo zagotovil, da boste te stvari lahko pustitili na varovanem mestu pred vstopom v jamo. Obvezna je uporaba čelad, ki jih boste dobili pred vstopom v jamo. V jami se temperature gibljejo okrog 170C, zato vam priporočamo toplejša oblačila in obutev. Osebam, ki so pod vplivom alkohola ali drugih narkotikov, ni dovoljen vstop v jamo. Pravila muzeja in ustna navodila vodičev je potrebno dosledno upoštevati.

Dogodek bo organiziran na globini skoraj 200 metrov. Obiskovalci se v globino spustite z najstarejšem še delujočim dvigalom v Sloveniji. Do prizorišča vas pot vodi po najstarejši jamski progi v Premogovniku Velenje. Dogodek bo trajal približno 3 ure.

Želimo vam obilo užitkov in srečno!

Več informacij na spletni strani: http://www.velenje-tourism.si/

Spremljate nas lahko tudi na Facebooku: https://www.facebook.com/events/783397138703385/

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:
Zavod za turizem Šaleške doline

Stari trg 3

3320 Velenje