Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

TEDxLJUBLJANA ŽE DEVETO LETO ZAPORED ŠIRI DOBRE IDEJE, TUDI TOKRAT S SVEŽIMI IN ZANIMIVIMI TEMATIKAMI


Izjemni decembrski dogodek bo potekal pod skupnim geslom RAZSVETLIMO (NE)ZNANO. TEDx navdušenci se bomo ponovno zbrali skupaj v luči spoznavanja novega, vseživljenjskega odkrivanja in učenja ter prijetnega druženja.


LETOŠNJI NAJVEČJI TEDx DOGODEK V SLOVENIJI SE BO ZGODIL V NEDELJO, 9. DECEMBRA 2018, V GALLUSOVI DVORANI CANKARJEVEGA DOMA.

 

Od 16.00 ure naprej boste TEDx navdušenci slišali 10 govorov na različne tematike. Dogodek sestavljata dva dela, vsak po 5 govornikov, z daljšim vmesnim premorom, kjer se boste lahko okrepčali ter med seboj podelili mnenja in misli na podane ideje, vredne širjenja.

Letošnja novost je tudi na področju vstopnic – že ob nakupu boste lahko izbrali, v katerem kontingentu boste sedeli (parter, 1. balkon ali 2. balkon) zato pohitite z vstopnicami :),

Ideje bodo letos osvetlile področja smeha, mikrobiologije, arhitekture, nasilja nad otroci, povedali bomo nekaj nasvetov, kako poskrbeti za svoje zdravje, govorili o zdravilnih učinkih rastlin, razumevanju samomorilnosti in menstrualnega cikla, dotaknili pa se bomo tudi kvalitete zraka in fizike delcev. Vsi govori bodo potekali v slovenskem jeziku.

Prva dva govornika smo že razkrili: z nami bosta Simona Krebs, ki nam bo predstavila smeh iz perspektive, na katero še niste pomislili, ter Matic Munc, ki nam bo osvetlil razumevanje nad premalo izpostavljeno, vendar še kako pomembno tematiko razumevanja samomorilnosti.

Govornike razkrivamo postopoma, zato vas vabimo, da sledite naši Facebook strani in dogodku na FB.


Za vsa vprašanja, predloge in mnenja smo na voljo tudi na: uo@tedxljubljana.com

Po dogodku vas čaka še druženje z govorniki in organizatorji – tokrat kar v preddverju Cankarjevega doma, vstopnina pa je že všteta v ceno dogodka! ;)