TEDEN MLADIH 2016: Zaključni koncert  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Na voljo dostavna metoda print@home! Opravite nakup preko spleta in si vstopnico natisnite, kar na domačem tiskalniku. (dodatna navodila o print@home najdete tukaj).


 


Zaključni koncert: Mi2 in Jardier


 


Mi2


Legendarni MI2 bodo v glavni vlogi nastopili na Zaključnem koncertu 22. festivala Teden mladih. Trenutno najbolj koncertno razpoložena skupina se bo ustavila na kranjskem Bazenu in obiskala svoje gorenjske oboževalce!


Svojo pot so kot majhna lokalna skupina pričeli leta 1995 v Rogatcu, prehodili pot uveljavljanja z menjavami članov in ustvarjanjem prepoznavnega sloga. Najvišje glasbene lestvice so prvič zasedli s pesmijo Pojdi z menoj v toplice, ki pa ni zasenčila ostalih glasbenih izdelkov in prihajajočih albumov - Črtica (1997), Čudo tehnike (1998), Album leta (2000), Dečki s Sotle (2002), Dobrodošli na dvor (2006), Rokenrol (2010), Decibeli (2012) in Čista jeba (2014). Po lanskem praznovanju 20. obletnice ustvarjanja so MI2 glasnejši kot še nikoli poprej!


 


Člani:


Tone Kregar Tonč - vokal


Jernej Dirnbek Dimek - ritem kitarist, vokal


Egon Herman Srajca - kitarist


Robert Novak Flik - bas kitarist


Igor Peter Orač Mali – bobnar


 


Jardier


Njihovo ime govori o raztresenosti, a petčlanska indie rock glasbena zasedba trdno stopa po zadani glasbeni poti. Dinamične melodije z melanholičnim priokusom in tudi močnejšimi ritmi z močnim moškim vokalom so pridevniki, ki njihovo glasbo najbolje opišejo.


Skupina je s producentom Zedom posnela studijski prvenec z naslovom »Seasons«, ki je izšel konec oktobra 2015.


 


Člani:


Alex Jardier - vokal, kitara


Jure Pohleven - kitara in klaviature


Borut Perše - kitara


Dejan Slak - bas kitara


Andrej Zavašnik - bobni


Organizator: 


Klub Študentov Kranj


Slovenski trg 3


4000 Kranj