TEDEN MLADIH 2016: Metal večer  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Na voljo dostavna metoda print@home! Opravite nakup preko spleta in si vstopnico natisnite, kar na domačem tiskalniku. (dodatna navodila o print@home najdete tukaj).


 


 


Metal večer: The Canyon Observer, Dekadent, Mist


 


The Canyon Observer so vodilni domači predstavniki atmosferičnega sludge metala, post-metala in podobnih sodobnih metalskih brutalij, ekstremov, odvodov in podtalnih inkarnacij.


 


Dekadent so bili ustanovljeni leta 2005, idejna zasnova za skupino pa izvira iz obdobja, ko je njen član Artur Felicijan ustvarjal v ljubljanski zasedbi Noctiferia. Skupini ne primanjkuje mednarodnih izkušenj in koncertne kilometrine, v začetku februarja 2016 pa se je podala tudi na svojo prvo turnejo po Rusiji, ki je obsegala 11 koncertnih datumov.


 


Mist je doom metal zasedba iz Ljubljane, ki je z ustvarjanjem pričela julija 2012. Skupina svojo glasbeno podobo gradi na zapuščini nekaterih legendarnih izvajalcev, kot so Black Sabbath, Pentagram, Candlemass, Coven, Saint Vitus in podobni. Mist so novembra 2013 izdali svoj prvi demo zapis s preprostim naslovom »Demo 2013«, ki je zaradi izrednega zanimanja dočakal že tretji ponatis.


 


 


 


Organizator: 


Klub Študentov Kranj


Slovenski trg 3


4000 Kranj