TEDEN MLADIH 2016: Gaby Moreno, Čedahuči  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Na voljo dostavna metoda print@home! Opravite nakup preko spleta in si vstopnico natisnite, kar na domačem tiskalniku. (dodatna navodila o print@home najdete tukaj).


 


Gaby Moreno (GTM) in Čedahuči 


 


Teden mladih na kranjske odre privablja melodično poslastico z gvatemalsko glasbenico Gaby Moreno in domačimi Čedahučiji.


 


Gaby Moreno


Osupljiv, nežen in čvrst vokal v blues melodijah s soul-folk elementi se vrača v Slovenijo. Z latinskim grammyjem nagrajena Gaby Moreno bo prepevala elegantne melodije, s katerimi prižiga ogenj v ušesih poslušalcev.


Gvatemalska skladateljica in kitaristka, ki je s svojo glasbo prepotovala številne svetovne odre, bo v maju izdala nov album, ki se bo pridružil dosedanjim:


- Illustrated Songs


- A Good Old Christmastime


- Still the Unknown


- Postales


  


Čedahuči


Čedahučiji so se Kranju predstavili že večkrat, tokrat pa bodo nastopili v vlogi predskupine Gaby Moreno. Folksterski bend, kot so jih poimenovali novinarji, je v treh letih obstoja odigral več kot šestdeset koncertov in izdal dva albuma: Predstavitveni "Čedahuči Ep" in album "Severnica - Zgodbe o odhajanju", v pripravi pa je že tretji album "Svetilnik".


Projekt Čedahuči je preplet glasbe, poezije, grafične in video umetnosti. V relativno kratkem času so razvilli svoj prepoznavni zvok in razširili iskreno energijo. Pesmi v slovenščini piše pevec in kitarist Blaž Učakar, ki skupini daje tudi grafično in zvočno podobo.


Člani skupine:


Blaž Učakar, Matjaž Jakin, Andrej Ilar, Danijel Bogataj, Romana Prosenc, Miha Lampe in Jure Maček.


Organizator: 


Klub Študentov Kranj


Slovenski trg 3


4000 Kranj