tech game 2022 - Vstopnice

TECH GAME

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Back in the game!


26.04.2022 pripravljamo poslastico za techno gurmane – v Ljubljani (Hala L56, Litostrojska) se bodo PRVIČ V SLOVENIJI pojavila 3 ogromna imena na techno sceni:

LILLY PALMER

Čeprav Lilly Palmer pripada nežnejšemu spolu, se s svojimi ritmi izraža grobo. Je izjemna oseba, ki rada živi za sedanjost – za TA trenutek. Njena Drumcode dela so podprli številni drugi znani glasbeniki, kot na primer Adam Beyer, Carl Cox in Eats Everything. Lilly je redna gostja na Nizozemskem, Hrvaškem in Madžarskem, v Nemčiji, Avstriji, Izraelu, Libanonu, Belgiji, Združenem Kraljestvu, Ibizi in Indiji (kjer je gostovala na največjem Azijskem festivalu Sunburn).Nestrpno jo pričakujemo še na Ljubljanskem odru!

WILL CLARKE

Will Clarke je zaradi svojega edinstvenega stila in brade prepoznaven na prvi pogled. Techno oboževalcem se je približal s hiti kot “Hallelujah” in “U Take Me Higher”. V letu 2016 je bil izglasovan za najboljšega novega DJ-a na sceni, opazili pa so ga celo velikani kot Carl Cox. Gre za umetnika, čigar delo je še bolj unikatno kot on sam.

999999999

Za zadnje poglavje bo komando nad plesiščem prevzel italijanski duo 999999999 (nine times nine) iz Italije. Abstrakten koncept iz misli dveh oseb, ki ne čutita potrebe, da bi ga sploh definirale – odlikuje ju izjemna spontanost in predanost naključju. Izvjata 100% živo, analogno glasbo s pridihom acida. Izvajata unikatne predstave, ki jih je skoraj nemogoče ponoviti. Delujeta pod okriljem velikih založb, kot na primer Planet Rhythm, Loft Records, Voltage in še več.