Tanja Skaza - Vstopnice

NAPREDNO ISKANJE

Lokacija

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!

Organizator obvešča, da je zaradi trenutnih razmer dogodek Tanja Skaza v Mariboru iz 11. 3. prestavljen na 1. 6. 2020.

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin.  Če vam nov termin ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.

Hvala za razumevanje.

 

Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.

 

Tanja Skaza: Spremembe vredna

Tanja Skaza je uspešna menedžerka, odlična podjetnica, široko vpeta v slovensko gospodarsko okolje. Strogo poslovno okolje je zamenjala za barvito pot raziskovanja prostranstev duha

in osebne rasti. Napisala je knjigo Spremembe vredna, v kateri nas skozi lastno življenjsko izkušnjo spodbuja, da spoznamo svojo vrednost, strasti in sledimo klicu srca tako na poslovnem

kot na zasebnem področju. Svoja srčna in osvobajajoča spoznanja in znanja o življenju bo delila z nami na navdihujočem Večeru v živo.

 

NA SREČANJU VEČER

V ŽIVO BOMO IZVEDELI:

• kako prepoznati svojo vrednost in jo začneti živeti,

• kako (za)živeti svojo osebno in poslovno odličnost,

• kako slediti svoji strasti in kako jo živeti,

• kako polno živeti svoj potencial,

• kako preslišati izgovore za lastni uspeh,

• kako razviti pozitivno naravnanost,

• kako (za)živeti polno in izpolnjujoče