TANJA PIA METELKO: SPREMENITE SVOJ UM - Nakup vstopnic

TANJA PIA METELKO: SPREMENITE SVOJ UM

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spremenite svoj um: dogodek s praktičnimi učenji dr. Joeja Dispenze

V času, ko se pomlad preveša v poletje, bomo skupaj skreirali čudovit večer z metodami dr. Joeja Dispenze.

Z vami bosta dr. Tanja Pia Metelko, trenerka za osebno in poslovno rast, ki jo je dr. Joe Dispenza osebno izbral in usposobil, ter voditeljica večera, neutrudljiva ustvarjalka boljšega sveta Zvezdana Mlakar.

»V življenju ne dobimo tega, kar si želimo. V življenju dobimo to, kar smo.« TPM

Na dogodku nas bo Tanja Pia najprej uvedla v nekaj praktičnih izhodišč učenja dr. Joeja Dispenze:

· Kako ustvarjamo našo osebno resničnost – naše življenje.

· Kako na našo resničnost vplivajo naše misli, dejanja in čustva.

· Kaj delamo zavestno in česa vsega ne, pa tega niti ne vemo.

· Kako postanemo odvisni od svojih misli in čustev in zakaj se je tako težko spremeniti.

· Kako presežemo analitični um in odpremo srce.

· Kako vstopimo v nezavedno in spremenimo prepričanja ter vzorce, ki nam ne služijo.

· Kakšna je formula za učinkovito in trajno spremembo ter kreiranje s srcem.

V drugem delu bomo prisluhnili pogovoru med Tanjo Pio in Zvezdano, ki ji bo zastavila kup zanimivih, uporabnih in presežnih vprašanj.

Na koncu nas bo pričakalo še izjemno doživetje, praktična vaja kreiranja želenega in vmes kar dve meditaciji v živo.

KJE: Kulturno kongresni center Dolenjske Toplice

KDAJ: 14. junij, od 17.00 do 20.30

CENA: 35 €

Dr. TANJA PIA METELKO

Ženska z izjemnim življenjepisom. V skoraj dvajsetih letih se je nabralo preko 15.000 ur seminarjev in usposabljanj s področja osebne in poslovne rasti, meditacije in mediacije. Nekatere delavnice in tečaje izvaja, na drugih se uči pri svetovnih mojstrih tega področja: dr. Joeju Dispenzi, Tonyju Robbinsu, T. Harv Ekerju, Bobu Proctorju in drugih. Je trenerka in svetovalka pri organizaciji NeuroChangeSolutions, ki jo vodi dr. Joe Dispenza. Njegova učenka je že peto leto. Poleg tega, da uči praktična znanja nevroznanosti, je že skoraj dve desetletji specialistka za komunikacijo, mediatorka, trenerka in coachinja. Je mama in raziskovalka ter kreatorka življenja – to troje jo bo večno navduševalo.

Kot trenerka dr. Joeja Dispenze uči ljudi, kako preseči nefunkcionalne navade, čustva iz preteklosti, negativna prepričanja in bolečine, ki nas vlečejo v poznano in stari jaz, ter kako zavestno kreirati to, kar smo si vedno želeli. Njenih retreatov in delavnic, ki jih izvaja v Sloveniji in drugje, se je udeležilo več sto ljudi, ki so spremenili svoje zdravstveno stanje, odnose, finance in vse drugo, za kar so se odločili.

Dr. JOE DISPENZA

Je mednarodni predavatelj, avtor treh knjižnih uspešnic (Placebo ste vi, Postanite brezmejni in Odvadite se biti to, kar ste), učitelj, ki predaja praktično znanje nevroznanosti na vseh petih celinah, v več kot 35-ih državah. Njegovo učenje sega na področje kvantne fizike, nevroznanosti in epigenetike. Uči nas, kako preseči omejujoče vplive naše okolice, telesa, časa in nas samih ter kako živeti tako, da dosegamo brezmejne rezultate. Njegovih retreatov se po vsem svetu udeležuje na tisoče ljudi, pogosto pa ga spremlja ekipa neodvisnih znanstvenikov, ki merijo učinke meditacije, mentalne vadbe in spreminjanja uma. Je tudi avtor praktičnega tečaja Spremenite svoj um ... Ustvarite nove rezultate, ki ga za ljudi, ki si želijo doseči učinkovite spremembe, po vsem svetu izvaja njegovih 140 licenciranih trenerjev.

ZVEZDANA MLAKAR

Je neutrudljiva in pogumna ustvarjalka boljšega sveta, igralka in televizijska voditeljica, ki smo jo gledali in oboževali v oddaji Zvezdana. Ta je spremenila slovensko medijsko krajino in njo samo. V času vodenja oddaje je bila dvakrat nominirana za naziv Slovenka leta. Rada ima zanimive in pretresljive zgodbe, s katerimi podira tabuje, ozavešča in kaže življenje v luči presežkov ter dosežkov. Je članica ljubljanske Drame; za svoje delo je prejela Borštnikovo nagrado in nagrado Staneta Severja. Me drugim je igrala tudi v predstavi 5žensk.com, ki je presegla magično mejo 100.000 obiskovalcev.