POLETJE MED VODAMI - Vstopnice

TABU akustik

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

OBVESTILO ZA JAVNOST

Zaradi slabe vremenske napovedi je koncert POLETJE MED VODAMI | TABU akustik, predskupina FED HORSES, predviden za to nedeljo, 28.8.2022, na Tržnici Medvode, prestavljen na nov termin: nedelja, 11.9.2022, ob 19.30.

Časovnica 🎶

🕗 19.30 predskupina: Fed Horses

🕗 20.30 Tabu – akustika

INFO O VSTOPNICAH:

Že kupljene vstopnice so veljavne za nadomestni termin. Menjava ni potrebna. V kolikor vam nov termin dogodka ne ustreza, lahko že kupljene vstopnice do 7.9.2022, vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.

Držimo pesti, da nam bo 11.9. vreme bolj naklonjeno! Hvala za razumevanje.

#poletjemedvodami #obcinamedvode #koncert #festival