zlatko online 2021 - Vstopnice

SVOBODA odpovedano

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Eden od treh kraljev slovenskega repa Zlatko, ki je delaven kot mravlja in priden kot čebela bo predstavil svoje delo in s tem tudi najnovejši komad Svoboda. Za pesem Svoboda je dobil navdih v trenutni politični situaciji, ki jo je na svoji koži občutil tudi sam. Ta koncert bo za osvoboditev, za borbo vseh nas, da se združimo. Združimo se 27. 4. 2021 na spletnem koncertu, kjer bo zlagal rime, kar tudi najbolje zna. Zraven bo predstavil tudi svojo novo ploščo Julijan Mak še v hibridni formi – v živo v neposrednem spletnem prenosu!

Plošča Julijan Mak si prizadeva za to, da gremo naprej. Pesmi so posvečene vztrajnosti, boju, bolezni, ljubezni, … močnim čustvom, ki so del naših življenj. Če želimo ta čustva doživljati kot pozitivna, moramo za to trdo delati. Zlatka je Ivan Cankar motiviral, spodbudil, pomiril. Čutil je, da sta povezana, zato je zbral moči in se napotil na dolgo pot novega projekta, ki je danes pred nami. Besedila vas bodo spomnila na nekaj, kar že veste, a ste pozabili, oziroma je ostalo nekje v ozadju in megli vaših misli, čustev. Jasno je, da živimo v težkih časih. Če nismo vedeli, koliko je vredno zdravje, nas je na to opozoril virus. ”Izza razpok posijalo bo upanje,” pa je nota, ki jo Julijan Mak nosi v sebi. In kot vedno je navdih življenje, samo in vsi trenutki, dobri ali slabi, tvorijo celoto.

PODPRITE KULTURO, PODPRITE ME PRI MOJEM DELU.

#zdržte


VSAK KUPEC PREJME PRED DOGODKOM NA SVOJ E-MAIL PODATKE ZA DOSTOP (iz e-mail naslova: event@confiva.com)

Koristne informacije:

  • Za dostop do platforme Confiva priporočamo uporabo brskalnika Google Chrome. Platforma podpira tudi uporabo preostalih brskalnikov z izjemo brskalnika Internet Explorer.
  • Udeleženci boste povezavo prejeli na osebni e-mail naslov, ki ste ga navedli ob nakupu. V primeru, da sporočila ne najdete, prosim preverite v vašem poštnem nabiralniku tudi mapi neželena pošta in mapo promocije.
  • Povezava je unikatna in vezana na vaš e-mail naslov. Ogled je zaščiten in istočasno lahko dogodek spremljate le na eni napravi. V primeru, da boste povezavo delili naprej, dogodka sami ne boste mogli spremljati.
  • Če za dostop do internetnega omrežja uporabljate storitev VPN, vam priporočamo da storitev pred dostopanjem do platforme izklopite, ali pa do platforme dostopate preko drugega omrežja, ki ne uporablja VPN storitve.
  • Za nemoten ogled koncerta in v izogib prekinitvam priporočamo, da med ogledom koncerta uporabljate kabelsko povezavo do vašega omrežja. Video vsebina je predvajana v najboljši možni kvaliteti vendar se prilagaja hitrosti in stabilnosti povezave končnega uporabnika. Priporočena hitrost (download) povezave spletnega omrežja za nemoten ogled v HD kvaliteti je 5Mbps.