Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Z žrebom na Brdu pri Kranju se je začela nova tekmovalna sezona, pred vrati pa je že tekma za prvo letošnjo lovoriko. V mariborskem Ljudskem vrtu se bosta za Superpokal 2012 pomerila lanskoletni vice prvak NK Olimpija in državni ter pokalni prvak NK Maribor. Tekma se bo odigrala v nedeljo, 08.07.2012, ob 20.00 uri.

Cenovne kategorije:
PREDPRODAJA:
- 6 EUR - odrasli
- 3 EUR - otroci do 14. leta
- 3 EUR - navijaške skupine

PRODAJA NA DAN TEKME:
- 10 EUR - odrasli
- 5 EUR - otroci do 14. leta
- 5 EUR - navijaške skupine

Vstopnice navijaške skupine naročijo direktno preko svojih klubov.

Prodajna mesta:
www.nzs.si, www.eventim.si, ostala prodajna mesta Eventim, bencinski servisi Petrol, poslovalnice Kompas in trafike 3dva.

Na dan tekme se bodo vstopnice prodajale tudi na blagajni stadiona (blagajna A).

Oba kluba bosta prav tako prodajala vstopnice in sicer:
NK Maribor - prodajno mesto Vijolčna bajta
NK Olimpija - prodajno mesto v klubu - prodaja navijaški skupini Green Dragons in prodaja za sektor NK Olimpija

Personalizacija:
Na podlagi zahteve Policijske uprave Maribor je za tekmo uvedeno obvezno zbiranje osebnih podatkov o udeležencih prireditve, zato bo moral vsak obiskovalec na kupon vstopnice napisati svoje osebne podatke. NZS se zavezuje, da bo pridobljene podatke varovala v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Pravna podlaga za zbiranje osebnih podatkov je 10.člen zakona o javnih zbiranjih, namen pa je identifikacija morebitnih kršiteljev na tekmi v primeru kršitve javnega reda in miru. Osebne podatke bo NZS hranila v skladu z zakonsko določenim rokom. Vstop na stadion brez pravilno izpolnjenih osebnih podatkov in predložitvijo osebnega dokumenta ne bo mogoč.