skupaj - Nakup vstopnic

Stopimo skUPAJ za Urbana

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

STOPIMO SKUPAJ ZA URBANA

Glasbeniki in drugi izvajalci podprli malega Urbana, dobrodelni koncert v

Hali Tivoli, 27. junija 2023 ob 18.30 uri

Niso so vsi koraki z rojstvom dani. Urban je danes že skoraj 4-letni deček, kateri se je rodil s hudo nevrorazvojno boleznijo, imenovano CTNNB1 sindrom. Zaradi bolezni ne more ne hoditi, ne govoriti. Starša nista sprejela, da Urban zaradi bolezni nikoli ne bo mogel sam prehoditi Rožnika ali se samostojno igrati na igrišču. Zato sta se povezala z raziskovalci v Sloveniji in po svetu in zagnala svetovni projekt razvoja genske terapije. S pomočjo društva Palčice Pomagalčice in dobrodelnih škratkov organizirata dobrodelni koncert, s katerim želijo zbrati preostali potrebni znesek in Urbanu omogočiti boljše življenje.

V torek, 27. junija ob 18.30 uri se bo v Hali Tivoli zgodil glasbeni spektakel, na katerem bodo Urbana podprli številni glasbeniki in drugi izvajalci:

Joker Out, Vlado Kreslin Danijela Martinović, Ditka, AKA Neomi – duet, Zvita Feltna, Challe Salle, Nipke, Kristijan Crnica, Flirrt, Vid Valič, Lado Bizovičar, Luka Basi in Miran Rudan inDESIGN.

Na dogodku obljubljajo veliko smeha in tudi malo solz. Zabava za najmlajše in tudi za tiste malo starejše. Na dogodku se bo po akcijskih cenah prodajala pijača, pekli bodo palačinke in slane dobrote. Otroške animacije Želvica in Planet otrok bodo poskrbeli z napihljivim gradom in prometnimi poligoni, da bodo otroci uživali, medtem ko bodo starši lahko uživali ob dobri glasbi. Vse z enim namenom: Da pomagajo malemu Urbanu.

Za Urbana so stopili skupaj tudi pri Slovenskih železnicah, saj bodo vsakemu, ki se bo na koncert odpravil z vlakom, omogočili brezplačno vožnjo na dan dogodka.

Urban je skromen fant, za rojstni dan ima le eno željo in to je, da bi bil zdrav. Da bi se lahko s sestricama igral na igrišču in povedal staršema kako zelo ju ima rad. Za nekoga skromne želje, a za Urbana je to vse.

Podprimo malega Urbana, poskrbimo da letošnja želja ob upihu svečke ne bo prazna, temveč naj poleti v nebo in se spremeni v resničnost.

Koncert je družini prijazen, zato bodo imeli predšolski otroci do 6. leta starosti brezplačen vstop.